Wilma Elles ve Eşi Kerem Göğüş Ayrıldı mı?

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile bir anda yıldızı parlayan ve ekranların aranılan yüzü haline gelen Wilma Elles, ikiz bebeklerinin babası Kerem Göğüş'le ayrıldığını açıkladı.

18.04.2019-12:31 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-12:28) Wilma Elles ve Eşi Kerem Göğüş Ayrıldı mı?

Bir döneme damgasını vuran Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin kötü kadını Wilma Elles, özel hayatıyla ilgili bomba bir açıklamada bulundu.

Ünlü oyuncu Wilma Elles, özel hayatını magazin basınından uzak yaşamaya çalışsa da eşiyle ilgili yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu Wilma Elles, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bulunan bir AVM'de görüntülendi. İkiz bebeklerini doğurduktan sonra ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Wilma Elles, özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

WİLMA ELLES EŞİ KEREM GÖĞÜŞ İLE AYRILDI

Ünlü oyuncu gazetecilerin sorularını yanıtlarken özel hayatıyla ilgili ilk kez ayrıntılı olarak konuştu. Wilma Elles, eşi Kerem Göğüş ile ayrıldığını itiraf etti.

'UZUN SÜRE ÖNCE AYRILDIK'

Ünlü oyuncu Wilma Elles, eşi Kerem Göğüş'le ayrıldığını açıkladı. Elles, 'Özel hayatımla ilgili ilk ve son kez konuşuyorum. Kerem beyle uzun süre önce ayrıldık. İkizlerimle birlikte çok mutluyum.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal