Meksika'da Sen Anlat Karadeniz Rüzgarı

ATV ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz, dünyaya açılıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi 22 Nisan Pazartesi akşamından itibaren Meksika kanalında 'Mar Negro' adıyla yayın hayatına başlayacak.

18.04.2019-11:16 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-11:13) Meksika'da Sen Anlat Karadeniz Rüzgarı

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin rol aldığı, ATV ekranlarının reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizisi dünyaya açılmak için ilk adımını attı.

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, Meksikalı izleyenlerle buluşmak için geri sayıma başladı. Hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Sen Anlat Karadeniz dizisi 22 Nisan Pazartesi akşamı Meksika'nın yakından takip edilen Imagen Television'da yayın hayatına başlayacak.

SEN ANLAT KARADENİZ MEKSİKA KANALINDA

Başarılı oyuncu kadrosu ile dünyaya açılan ve Meksika kanalında yayın hayatına başlayacak olan Sen Anlar Karadeniz, Imagen Television'da 'Mar Negro' adıyla ekrana getirilecek.

KANALIN YETKİLİLERİ OYUNCULARLA TANIŞTI

Kanal yetkilileri Sen Anlat Karadeniz dizisine çok güvendiklerini belirterek Meksika halkının hikayeden etkileneceğini ifade etti. Kanal yetkilileri geçtiğimiz günlerde Sen Anlat Karadeniz oyuncuları ile tanışmak için bir araya geldi.

Sen Anlat Karadeniz dizisi hafta içi her akşam prime-time'da Meksikalı izleyicilerle buluşacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal