Ufak Tefek Cinayetler Kerim Adil Sağlam Kim? Nasıl Biri? Oyuncunun Gerçek Adı

Geçtiğimiz sezonun en sevilen dizilerinden olan UTC Kerim Adil karakteri ile daha da karmaşık hale gelecek. Bu yazımızda sizlere UTC Kerim Adil kimdir sorusunun cevabını ulaştıracağız.

06.10.2018-14:08 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-14:04) Ufak Tefek Cinayetler Kerim Adil Sağlam Kim? Nasıl Biri? Oyuncunun Gerçek Adı

Geçtiğimiz sezonun en sevilen dizilerinden olan UTC Kerim Adil karakteri ile daha da karmaşık hale gelecek. Bu yazımızda sizlere UTC Kerim Adil kimdir sorusunun cevabını ulaştıracağız.

Ufak Tefek Cinayetler Kerim Adil Kimdir? Nasıl Biri? UTC Kerem Adil’in Gerçek Adı Ne?

El Turco lakaplı olan Kerim Adil Sağlam oldukça çekici bir tip. Paraya para demeyen meşhur bir adam olan et imparatoru Kerim Adil sırlarla dolu bir adam. Sarmaşık Vakasının karmaşasına karmaşa katacak olan Kerim Adil, Merve’nin imparatriçesi olduğu Sarmaşık’ta dengeleri değiştirecek biri.

Yeni sezonda Ufak Tefek Cinayetler dizisinde izleyeceğimiz karakterlerden biri olan Kerim Adil’in gerçek adı ise Osman Sonant. Oyuncuyu tanıtmadan evvel başarılı oyuncunun Yangın Var ve Pandora’nın Kutusu adlı yapımlardaki oyunculuğu ile ödüle layık görüldüğü bilgisiyle oyuncuyu tanıtmaya başlayalım.

Başarılı oyuncu 1979 yılında kültür başkentimiz olan İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. İstanbul Bahçelievler Tiyatrosunda oyunculuk üzerine eğitim alan oyuncu bir süre Nöbetçi Tiyatro’da görev yapmıştır. Ardından İstanbul Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümünden mezun olmuştur.

osman sonant ile ilgili görsel sonucu

Uzun yıllar tiyatro ile uğraşan oyuncu 2009 yılında Pandoranın Kutusu adlı yapımda canlandırdığı Mehmet rolünü öylesine başarılı oynamıştır ki Altın Kozada ödül sahibi olmuştur. Yine adından söz ettirdiği bir diğer yapımda TRT1 ekranlarının unutulmaz dizilerinden olan Leyla ile Mecnun adlı dizi olmuştur. Bu dizide Mecnun’un arkadaşı olan Hırsız Yavuz karakteri ile gönüllere taht kurmayı başaran oyuncu Kurtlar Vadisi Irak, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Türk Malıi Ustalar, Alimler ve Sultanlar adlı yapımlarda rol almıştır.

2011 yılında ise Yangın Var adlı sinema filminde Koşman karakteri ile ödüle layık görülen başarılı isim Osman Sonant, Ben De Özledim, İtirazım Var, 91.1, Beş Kardeş, Kırık Kalpler Bankası, Memleket, Son Takla, Yolsuzlar Çetesi adlı yapımlarda rol almıştır. Geçtiğimiz sezon Fi dizisinde Sadık karakterine hayat veren oyuncu ayrıca Görünen Adam adlı dizide İsfendiyar adlı karaktere hayat vermiştir.

Osman Ünlü projelerinin vazgeçilmezi haline gelen oyuncu son olarak yer aldığı Fi dizisi hakkında internet dizilerinde rol aldığında daha rahat olduğunu dile getirmekte. 

Osman Sonat Boyu-Kilosu

Usta isim Osman Sonant’ın boyu 1,78 cm dir Kilosu ise 80 kg dır. Evli olan oyuncunun bir kızı vardır. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal