Ufak Tefek Cinayetler Emre Çelen Kim? Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Yeni sezonun geçtiğimiz sezona göre daha da hareketli geçeceği müjdesini veren Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Emre karakteri hakkında merak ettiğiniz detaylar yazımızda.

06.10.2018-14:03 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-13:57) Ufak Tefek Cinayetler Emre Çelen Kim? Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Yeni sezonun geçtiğimiz sezona göre daha da hareketli geçeceği müjdesini veren Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Emre karakteri hakkında merak ettiğiniz detaylar yazımızda.

UTC Emre Çelen Kim? Nasıl Birir? UTC Emre Çelen’in Gerçek Adı?

El Turco lakabıyla Ufak Tefek Cinayetler de fırtınalar estirecek olan Kerim Adil gibi oldukça gizemli bir adam olan Emre Çelen, Sarmaşık’da kurulu olan düzeni bozacak bir adam. Kendine özen göstermeyi çok seven, oldukça zeki bir karakter olan Emre Çelen, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin unutulmaz karakterlerinden olacak gibi.

Geçtiğimiz sezonda eskiden lise arkadaşı olan arkadaşların kıyasıya rekabete dönüşen ilişkilerini hep birlikte izledik. Ölen kim öldüren kim sorunun cevabını merak eden izleyici geçtiğimiz sezon ekranlara kilitlenip her ayrıntıyı ipucu olarak değerlendirmişti. Bu sezonda Emre Çelen bu merakı ateşleyecek hikayesiyle diziye dahil olacak. Gelelim UTC Emre Çelen’in gerçek adı ne, kaç yaşında sorularının cevaplarına.  Emre Çelen’in gerçek adı Ushan Çakır.

Ushan Çakır Kim? Hangi Dizilerde Oynadı

ushan çakır ile ilgili görsel sonucu

Mayıs 1984 yılında Ege’nin en büyük şehri olan İzmir de hayata gözlerini açan Ushan Çakır Boğa burcudur. Kamera karşısına ilk kez 2003 yılında yayınlanan “Bir İstanbul Masalı” adlı dizi ile olmuştur. Aynı yıl evlat adlı dizide Savaş karakterini de başarı ile canlandıran Ushan Çakır 2005 yılında belalı baldız, 2007 yılında Kuzey rüzgarı adlı dizilerde kendisini göstermeyi başarmıştır. İlk kez 2008 yılında oynadığı sinema filmi ise “Başka Semtin Çocukları” adlı filim ile bu sektöre de giriş yapmıştır.

Yıldızının parlaması tabi kişiden kişiye değişebilir. Bana göre TRT 1 ekranlarında 2011 – 2012 yılları arasında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde Arda karakterinin hakkını vererek canlandırmıştı. Bu rolden sonda Ushan Çakır’ı daha sık ekranlarda görmeye başladık. Son olarak UTC kadrosuna dahil olmadan önce en son yer aldığı proje ise sonu hüsran ile biten Masum değiliz dizisi olmuştu.

Sadece oyunculuk yapmayan aynı zamanda seslendirme ve set arkasında ışık şefi de olarak çalışan Erhan usta bu sektörün tozunu yutmuş isimlerdendir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal