Ufak Tefek Cinayetler Bora Kim? (Nilay’ın Sevgilisi) Bora’nın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

UTC Nilayın sevgilisi Bora kim diye merak edenler için hazırladığımız bu yazımızda UTC Bora’nın gerçek adı ve bilgileri hakkında da detaylı bilgiler sizlerle olacak.

06.10.2018-13:42 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-13:36) Ufak Tefek Cinayetler Bora Kim? (Nilay’ın Sevgilisi) Bora’nın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

UTC Nilayın sevgilisi Bora kim diye merak edenler için hazırladığımız bu yazımızda UTC Bora’nın gerçek adı ve bilgileri hakkında da detaylı bilgiler sizlerle olacak.

UTC Bora Kim? UTC Bora’nın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Ferit Aktuğ gibi oldukça başarılı oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona damgasını vuran UTC yeni sezonda yeni karakterlerle de yine fenomen.

Bu sezonda diziye dahil olan Kerim Adil ve Merve’nin geçmişte yaşadıkları tutkulu aşk yıllar sonra yeniden mi alevlenecek. Merve bu  haftaki bölümde Serhan ve Kerim arasında kalıp ikisinden birini seçmek zorunda kalacak gibi.

Oya ise cinayet aletini bulup şok olacak. Merve’nin düzenlediği partinin beklenmeyen konuğu olan Kerim’in gelmesi Sarmaşık Sitesinde yeni olayların cereyan etmesi için fitili ateşleyecek.

UTC Bora’nın Gerçek Adı ve Bilgileri

Ä°lgili resim

Bora’nın gerçek adı Yiğit Kalkavan. Star Tv ekranlarının yetenek yarışması Geleceğin Starı yarışmasında finale yükselen oyuncu Ufak Tefek Cinayetler kadrosunda da adından söz ettirecek gibi. Oyuncuyu yakından tanıyacak olursak; başarılı oyuncu 24 yaşında.

 

Kültür başkentimiz olan İstanbul’da doğup büyümüş olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüri koltuğunda oturduğu Geleceğin Star’ı yarışmasındaki performansıyla adından söz ettirmiştir. Bu yarışmada da finalistlerden biri olmayı başaran Kalkavan, daha önce tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal