Stranger Things 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak, Fragman İzle

Netflix'in yakından takip edilen ve bilim kurgu alanında oldukça popüler olan Stranger Things merakla beklenen 3. sezon fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi de belli oldu.

23.03.2019-18:10 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-18:10)

Netflix'n yakından takip edilen dizisi Stranger Things 3. sezon fragmanı yayınlandı. Bilim Kurgu türünde olan ve çok sayıda izleyicisi olan Stranger Things 3. sezonun yayın tarihi de belli oldu. 

Bilim kurgu dalında oldukça güzel görsel efektler kullanılan, Netflix2in sevilen dizisi Stranger Things'in 3. sezon yayın tarihi belli oldu.

STRANGER THİNGS 3. SEZON FRAGMANI

Netflix'in yöneticilerinden olan Cindy Holland, Stranger Things 3. sezonunun ertelendiğini söylemi üzerine dizinin hayranları yıkılmıştı. Holland, dizinin yeni sezonun 2019 yazında yayınlanacağını açıklamıştı. Stranger Things'in merakla beklenen 3. sezon fragmanı yayınlandı.

Holland, Stranger Things hakkında 'El emeği ürünü bir dizi. Duffer Kardeşler ve Shawn Levy çok sıkı çalışıyorlar ve geçtiğimiz sezondan çok daha iyi ve büyük bir şey yapmak için çalışıyorlar. Bunun içinde daha fazla zaman istiyorlar. Bence bu olağanüstü bir sezon olacak ve beklediğimize değecek.' demişti.

STRANGER THİNGS 3. SEZON YAYIN TARİHİ

Stranger Things 3. sezon yayın tarihi açıklandı.  Stranger Things'in 3. sezonu 4 Temmuz 2019'da yayınlanacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal