Abdulkadir Erdoğan Kimdir, Kaç Yaşında, Instagram Adresi Ne?

Erzurum'da geçtiğimiz yıl ayağıyla araba kullanıp bir yandan tabaktaki meyvelerden yediği anları sosyal medya hesabından paylaşan Abdulkadir Erdoğan, 5 ay hapis cezası aldı ancak daha sonra adli para cezasına çevrildi. Peki, Abdulkadir Erdoğan kimdir? detaylar haberimizde...

23.03.2019-17:49 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-17:46) Abdulkadir Erdoğan Kimdir, Kaç Yaşında, Instagram Adresi Ne?

Abdulkadir Erdoğan, geçtiğimiz yıl sosyal medyada paylaştığı video ile gündeme geldi. Erzurum'da yaşayan Erdoğan, arabayı ayağı ile kullanıp tabaktan meyve yediği anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Paylaştığı video ile tepki çeken Abdulkadir Erdoğan, adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınana Erdoğan daha sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Peki, Abdulkadir Erdoğan kimdir?

ABDULKADİR ERDOĞAN KİMDİR?

Çektiği video ile dikkat çeken Erdoğan'ın kim olduğu merak edilip araştırılmaya başlandı. Hakkında her hangi bir bilgi edinilemeyen Abdulkadir Erdoğan, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ABDULKADİR ERDOĞAN INSTAGRAM ADRESİ

Arabayı ayağa ile kullanıp tabaktan meyve yediği video ile bir anda tanınan Abdulkadir Erdoğan, Instagram'da @ilklerinadami adını kullanıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal