Oğulcan Engin’le Oyuncu Miray Daner Evleniyor mu? Seda Sayan Kesenin Ağzını Açtı!

Bir süredir oyuncu Miray Daner ile aşk yaşayan Oğulcan Engin ilişkilerini bir üst seviyeye mi taşıyor? Seda Sayan’ın oğluna evlendiğinde oturacağı evi alması soru işaretlerini çoğalttı. İşte detaylar…

10.09.2020-19:03 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-10:14)

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin, uzun süre boyunca oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile aşk yaşadı. Ailelerin tanıştığı ilişkilide Eyüboğlu artık evin gelini gibi kabul edilmişti. Fakat evliliğe doğru giden ikili, ilişkilerini bir süre sonra noktalama kararı aldı. Başarılı oyuncu ve Oğulcan Engin yollarını ayırdı. Bunun üzerinden çok geçmeden çapkın Oğulcan Engin, yine bir başka güzel oyuncu Miray Daner’le görüntülendi. Aşk yaşadıkları ortaya çıkan ikili, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya karar verdi. Basın mensuplarına sık sık yakalanan ikili, bu kararlarının arkasında pek fazla duramadı. Sosyal medyadan da aşk pozları paylaşan ünlü oyuncu ile Engin’in ilişkilerinin evliliğe doğru ilerlediğine yönelik iddialar ortaya çıktı.

SEDA SAYAN OĞLUNA EV ALDI

Şarkıları, sunuculuğu ve dobralığıyla her daim magazin gündemine damgasını vuran Seda Sayan oğlu için kesenin ağzını açtı. Başarılı şarkıcı oğlu Oğulcan Engin’ Nişantaşı’ndan lüks bir ev aldı. Oğlunun evlendiğinde oturması için kesenin ağzını açan Sayan, 4+1 300 metre karelik eve tam tamına 30 milyon lira ödedi. Başarılı şarkıcının oğluna bu evi almasından sonra ise gözler Oğulcan Engin ile Miray Daner’e çevrildi. Ünlü şarkıcının oğlu için evlilik nedeniyle ev alması, çiftin evleneceği yönündeki ihtimalleri kuvvetlendirdi. Daner ile Engin çiftinin konuya dair ne açıklama yapacağı ise merak konusu.  Seda Sayan’ın bu hediyesinden sonra ‘’Bir evlilik teklifi mi var?’’ iddialarını güçlendirdi. Kadırgalının Nişantaşı’ndaki eve 30 milyon lira ödemesi ise dudakları uçuklattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal