Kırmızı Oda Dizisine Deniz Hamzaoğlu Katılıyor

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Diziden hikayeleri bitip, ayrılan oyuncuların yerine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. İşte haberin detayları...

16.10.2020-08:58 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-08:47) Kırmızı Oda Dizisine Deniz Hamzaoğlu Katılıyor

Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda’nın kadrosuna Hayat Şarkısı dizisinden tanıdığımız usta oyuncu Deniz Hamzaoğlu katılıyor.

Çarpıcı hikayeleriyle olduğu kadar konuk oyuncularıyla da ilgi gören yeni dizi Kırmızı Oda'ya 7. yeni bölümde dahil olan Deniz Hamzaoğlu, Doktor Piraye’nin danışanı Akif karakterine hayat verecek.

Deniz Hamzaoğlu, bulduğu her şeyi yanından ayırmadığı çöp poşetinde taşıyan, takıntılarının esiri olan bir karakteri canlandıracak.

DENİZ HAMZAOĞLU KİMDİR?

Deniz Hamzaoğlu, 24 Kasım 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen, dramaturg, eğitmendir.

Hamzaoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji, Konya Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümleri'nde eğitim gördü. Öğrenciliği sırasında müzik gruplarında gitar çaldı. 2002 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü' nü kazandı ve aynı üniversitede Yüksek Lisansını Rejisörlük Bölümü’ nde tamamladı. Konya Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu ve Antalya Şehir Tiyatrosu’ nda oyuncu ve reji asistanı olarak görev aldı. Antalya Şehir Tiyatrosu' ndan ayrıldıktan sonra İstanbul'a yerleşti, birçok tiyatroda oyuncu, rejisör ve sanat yönetmeni olarak çalıştı. Ulusal ve Uluslararası festivallere yönetmen ve oyuncu olarak katıldı. Konya Selçuk Üniversitesi, Adana Çukurova Üniversitesi Tiyatro Bölümlerinde ve eğitim kurumlarında oyunculuk, diksiyon, yönetmenlik dersleri ve seminerleri verdi. Halen çeşitli tiyatrolarda oyuncu ve yönetmen olarak görev yapmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal