Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Bebekleri Hakkındaki Gerçeği Açıkladı!

Ekranların sevilen oyuncularından Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu yeni bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor.

16.10.2020-08:54 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:03)

Beş yıldır mutlu süren evliliklerini geçtiğimiz yıl bir bebekle taçlandıran Kobal-İmirzalıoğlu çifti hayranlarına güzel haberler vermeye devam ediyor. 2016 yılında sürpriz bir kararla hayatlarını birleştirme kararı alan güzel çift geçtiğimiz yıl Ekim ayında bebeklerini kucağına almıştı. Kız bebeklerine “Lalin” ismini veren çiftten geçtiğimiz günlerde bir yeni haber daha geldi. Sinem Kobal’ın ikinci kez annelik heyecanı yaşadığı haberi tüm sevenlerini mutlu etti. Üç buçuk aylık hamile olan Sinem Kobal’ın bebeğinin bu kez cinsiyetinin ne olacağı ise hayranlarının en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.

İMİRZALIOĞLU’NDAN KOBAL’A MESSİ BENZETMESİ

Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal’ın ikinci kez hamile olduğu haberi sosyal medyada hızla yayılmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrasında oklar bu kez de bebeğinin cinsiyetinin ne olacağı konusuna geldi. Güzel haberi sevenleriyle paylaşan Kobal-İmirzalıoğlu çiftinin heyecanı geçtiğimiz gün Emirgan’da görüntülendiklerinde objektiflere yansıdı. İkinci bebeklerinin de bir önceki gibi kız olacağını duyuran çift, basın mensuplarının sorularını ilk kez yanıtladı. Bebeklerinin kız olacağını duyuran Kobal; “Bize de sürpriz oldu, heyecanlıyız mutluyuz. Lalin’le beraber büyürler inşallah. Önemli olan bu sürecin sağlıklı geçmesi” dedi. Baba İmirzalıoğlu ise kendisine yöneltilen, “Kız çocukları babasına düşkün olur, Lalin size düşkün mü?” sorusuna; “Annenin yerini almak çok zor, düşkünlük var ama ileride göreceğiz. Anne ile mücadele etmek çok zor, bir ikinci lig futbolcusuyla Messi’nin mücadelesi gibi bir şey oluyor, onu kazanmak mümkün değil” şeklinde esprili bir açıklamada bulundu. 

SİNEM KOBAL

SİNEM KOBAL'DAN İLK POZ GELDİ

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Sinem Kobal'dan ilk poz geldi. Ünlü oyuncu çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Dört aylık hamile olan Sinem Kobal'ın henüz karnının çıkmamış olması takipçilerinin gözünden kaçmadı. Kobal'a en çok kızı Lalin'i göstermemesi nedeniyle yorum yağdı. Ünlü oyuncuya gelen yorumlar arasında "Allah için bir kere kızını göster nolcak ya" gibi cümleler vardı. Güzel oyuncu hakkında en çok merak edilen konu, Sinem'in aile hayatı oldu. Bundan sonraki paylaşımlarında kızı ve eşiyle fotoğraf paylaşıp paylaşmayacağı ise merak konusu...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal