Yabancı Gelinden Alkışlanacak Hareket! Murat Yıldırım'ın Eşi İmane Elbani Kimsesiz Çocuklara El Açtı

Murat Yıldırım’ın eşi İmane Elbani alkışlanacak bir harekete imza attı. Ünlü oyuncun eşi rol aldığı diziden alacağı ücretini öyle bir şeye bağışladı ki hayranları tebrik mesajları yağdırdı…

16.10.2020-08:40 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:32)

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, şu sıralar reytingde giderek yükselen “Aziz” dizisinde rol alıyor. Ünlü oyuncu başarılı performansıyla büyük bir beğeni toplarken, eşi İmane Elbani’den güzel bir haber geldi. Yıldırım’ın eşi Elbani “Aziz” dizisinin kadrosuna dahil olarak hayranlarını şaşırtan bir karara imza attı. Ünlü oyuncunun hayranları Elbani’yi izlemek konusundaki heyecanlarını sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Güzel oyuncu ise diziden alacağı ücreti öyle bir şey için kullanacağını açıkladı ki, tüm övgüler topladı.

İMANE ELBANİ ÖVGÜLERİ TOPLADI

Murat Yıldırım ile yaşadıkları aşkı evlilikle taçlandıran İmane Elbani, şimdilerde eşinin rol aldığı “Aziz” ile ekranlara geliyor. Ünlü oyuncunun 2016 yılında hayatını birleştirdiği eşi İmane Elbani ise sürpriz bir kararla dizisinin kadrosuna dahil oldu. Yıldırım ve Elbani hayranları bu haberi büyük bir coşkuyla kutladı. Yeni bölümler için kamera karşısına geçen Elbani, haftalık alacağı ücreti bağışlayacağını açıkladı. Ünlü oyuncunun haftalık adlığı ücretin 20 bin TL olduğu öğrenilirken, bağışlayacağı yerin de kimsesiz çocuklar için harcanacağı öğrenildi. Faslı oyuncu Elbani’nin bu hareketi takipçilerini hem duygulandırırken, hem de takdir edilmesini sağladı. Verilen bu kararla, haftalık 20 bin TL olmak üzere kimsesiz çocuklara bağış yapılacak.

imane

ELBANİ MISIR PRENSESİ OLACAK

Murat Yıldırım ile Damla Sönmez’in başrollerini paylaştığı “Aziz” dizisine yeni misafir oyuncu dahil oldu. Murat Yıldırım’ın Faslı güzel eşi, ilk kez Türkiye’de kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncu misafir olarak rol alacağı iki bölümün ücretini kimsesiz çocuklara bağışlayacağını açıkladı. Bu kararla büyük bir takdir toplayan faslı oyuncuya eşi Murat Yıldırım; “Aramıza hoş geldin” notuyla paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal