Murat Yıldırım Eşine Hakaret Eden Hayranlarına Tepki Gösterdi

Ramo dizisinin başrol oyuncularından Murat Yıldırım, kendisini rol arkadaşı Esra Bilgiç ile yakıştıran ve yaptıkları yorumlarda eşi İmane Elbani'ye hakaret eden hayranlarına tepki gösterdi.

03.03.2021-12:38 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-12:38) Murat Yıldırım Eşine Hakaret Eden Hayranlarına Tepki Gösterdi

Ramo dizisinin başrol oyuncuları Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç, dizi izleyicileri tarafından çok yakıştırılıyor. Ancak bazı izleyiciler sınırı aşan yorumlarda bulunuyor. ‘Rambel’ adı altında yapılan bazı yorumlarda Murat Yıldırım’ın eşi İmane Elbani'ye hakaret ve rahatsız edici ifadeler kullanılıyor.

Yorumlardan rahatsız olan güzel oyuncu Esra Bilgiç, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabını kapattı. Esra Bilgiç’in ardından bir hamle de Murat Yıldırım’dan geldi.

‘HAKARET ETTİĞİNİZ KADIN 5 KEZ BEBEK KAYBETTİ’

'Hayranlık' duygusunu abartan fanlarına daha fazla kayıtsız kalamayan Murat Yıldırım, sosyal medya hesabında konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Eşi İmane Elbani'ye hakaret yağdıran fanlarına tepki gösteren ünlü oyuncu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘Rambel adı altında eşime hakaretler yağdıran bana emir kipleri ile mesajlar atanlar, o hakaret ettiğiniz kadın 5 kez bebek kaybetti ve bunlardan birinde bu dizi için başrol kadın ismi baktığımız sırada’

‘PROFESYONEL HALİMİZLE DURUŞUMUZLA DEVAM EDECEĞİZ’

‘Esra’yı önerdi ve kimyamızın uyacağını söyledi. Benim de kanala ve yapıma iletmem sonucunda eşimin haklı olduğunu gördük! Bu bir dizi ve profesyonel halimizle duruşumuzla devam edeceğiz’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal