Doğa Rutkay: Pandemi Döneminde Gezen Arkadaşlara Hayranım

İnsanların normalleşme sürecinde rehavete kapılmamasını söyleyen Doğa Rutkay, aynı zamanda pandemi döneminde tatil yapanları da eleştirdi. Güzel oyuncu, ‘Bu dönemde parti yapan, gezen, kar tatili yapan arkadaşların cesaretlerine hayran kalıyorum.' dedi.

03.03.2021-12:31 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-12:31)

Eşi Kerimcan Kamal ile birlikte Koronavirüs testi yaptıran Doğa Rutkay, Güldür Güldür setinde hiç Kovid-19 vakasının görülmediğini ve kurallara çok sıkı uyulduğunu söyledi.

‘REHAVETE KAPILMAMAK LAZIM’

Koronavirüs tedbirlerine en iyi şekilde uyan ünlülerin başında gelen Rutkay, ‘Program, Güldür Güldür Show devam ediyor. İşime gidip geliyorum. Şimdi haftalık rutin Koronavirüs testimizi yaptırdık. Sette de kurallara harfi harfine uyuyoruz. Çok şükür Koronavirüs vakasına sette rastlamadık ama rehavete kapılmamak lazım. Sonuçta tehlike devam ediyor. Bu hastalığa ne zaman nerede yakalanacağınızı bilemezsiniz. Yasaklar kalktı kısmen ama biz hiçbir mekana gitmeyi düşünmüyoruz’ dedi.

‘AŞI MUAZZAM BİR BULUŞ’

Öte yandan aşıyı savunduğunu dile getiren oyuncu; ‘Çocuklarıma da doğdukları günden bugüne olmaları gereken her aşıyı yaptırdım. Aşı Koronavirüse karşı geliştirilmiş muazzam bir buluş. Aşı olmayı ilk günden bu yana destekliyorum ve ailecek olacağız. Aşı karşıtlığını anlamlandırmakta zorlanıyorum’ ifadelerini kullandı.

‘BU DÖNEMDE GEZEN ARKADAŞLARIN CESARETLERİNE HAYRANIM’

‘Yurt dışına çıkmayı kar tatili yapmayı düşünüyor musunuz?’ sorusuna ‘Hayır asla yurt dışına gitmeyi düşünmüyorum. Ailece evdeyiz, kar tatilimizi de evde yaptık zaten. Bu dönemde parti yapan, gezen, kar tatili yapan arkadaşların cesaretlerine hayran kalıyorum, cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum, bilinçsizliklerinden dolayı da tebrik ediyorum! Kendimize dikkat edeceğiz. Kurallara uyacağız. Bu işler çocuk oyuncağı değil.’ yanıtını verdi.

‘SANAT BİR KRİTERE BAKILARAK DEĞERLENDİRİLMEZ’

Aynı zamanda Bestemsu Özdemir'in ‘Dizi ve film rolleri Instagram'daki takipçi sayısına göre bazı isimlere dağıtılıyor’ açıklamasına da değinen Rutkay; 'Sanat sadece tek bir kritere bakılarak değerlendirilmez' dedi. Eşi Kerimcan Kamal ise bu konuyla alakalı; 'Sanat sosyal medyadaki takipçi sayısına göre kıymetlendirilirse iş çok arzu edilmeyen bir noktaya gider' dedi.

Babası Rutkay Aziz’in sağlık durumu ile ilgili konuşan Doğa Rutkay; ‘Babamın sağlığı gayet iyi. Çok şükür başımızda, kendisini her hafta görüyoruz. Aşı sırası geldi ve aşısını oldu’ açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal