Fatma Turgut’tan Sertab Erener Açıklaması

Ünlü şarkıcı Fatma Turgut, konuk olduğu bir YouTube programında meslektaşı Sertab Erener hakkında konuştu. Turgut, ‘Sertab Erener ile artık konuşmuyoruz’ dedi.

03.03.2021-11:14 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-11:14) Fatma Turgut’tan Sertab Erener Açıklaması

Model grubunun solistliğini yapan ve daha sonra müzik kariyerine tek başına devam eden Fatma Turgut, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un sunuculuğunu üstlendiği ‘Bize Kaldı’ adlı YouTube programına konuk oldu.

‘BİRBİRİMİZE DOYDUK’

Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu. Fatma Turgut, bir dönem yakın arkadaş olduğu Sertab Erener hakkında söyledikleriyle ise programa damga vurdu. Sertab Erener’le artık konuşmadığını dile getiren Fatma Turgut, ‘8 yıl kadar uzun bir süredir yakın arkadaştık. Ama artık konuşmuyoruz. Birbirimize doyduk’ diyerek şaşkınlık yarattı.

‘GÜZEL İŞLER YAPILDI VE GRUP DAĞILDI’

Fatma Turgut, eski grubu Model hakkında da konuşmayı ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı, kendisine yöneltilen sorular karşısında Model hakkında bilinmeyenleri anlattı. Fatma Turgut, konuyla ilgili ‘Model, iyi bir oluşumdu. Güzel işler yapıldı ve grup dağıldı. Grup üyeleri Amerika’ya yerleşti. Albüm yapacaktık... Bir anda aradılar ve ‘Türkiye’ye dönmeme kararı aldık’ dediler. Ben de burada ne yapayım, kendi yoluma devam ettim. Hiçbir grup üyesiyle görüşmüyorum’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal