Sıla, Sinem Kobal'ı Takipten Çıktı!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden ünlü oyuncu Sinem Kobal'ı takip etmeyi bıraktı. Bu hamlesi kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

28.05.2021-16:04 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-16:04)

2021'in başında Hazer Amani ile evliliğini sonlandıran ve geçtiğimiz günlerde de hakkında çıkan İlker Kaleli ile aşk yaşıyor iddialarını sosyal medya hesabı üzerinden gönderi paylaşarak doğrulayan şarkıcı Sıla, son yaptığı hamle ile kafaları karıştırdı. Sıla, Kaleli'nin eski sevgilisi Burçin Terzioğlu'nun en yakın arkadaşı Sinem Kobal'ı Instagram'dan silerek magazin gündeminde yeni iddialar ortaya çıkarttı.

SİNEM'İ SİLDİ

Sıla’nın ve İlker Kaleli’nin objektiflere yakalanmasının ardından gelen ilan-ı aşktan sonra sürpriz bir gelişme yaşandı. Sıla, Kaleli'nin eski sevgilisi Burçin Terzioğlu'nun en yakın arkadaşı Sinem Kobal'ı Instagram hesabından takipten çıkardı. İddiaya göre; Sıla, Burçin Terzioğlu ile yakın dost olan Sinem Kobal'la arasına mesafe koydu. Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu, Sıla ve Hazer'in evde yapılan ve sınırlı sayıda davetlinin olduğu nikah törenin gidenler arasındaydı.


AŞKLARINI İLAN ETTİLER!

Kaleli ile aşkını ilan eden Sıla, ‘Diyecek afili söz çok... Fakat söze ne hacet. Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal