İstanbullu Gelin'de Garip Öldü Sosyal Medya Sallandı

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi final yapmaya hazırlanırken sürpriz bir isim kadrodan ayrıldı. Garip karakterine hayat veren Tamer Levent, İstanbullu Gelin dizisinden ayrıldı.

11.05.2019-11:58 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-11:59)

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in rol aldığı ve final yapma hazırlığında olan İstanbullu Gelin dizisinde beklenmedik bir ayrılık izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

İstanbullu Gelin dizisi 10 Mayıs Cuma akşamı 84. bölümü ile ekranlara getirildi. 31 Mayıs Cuma akşamı 87. bölümü ile final yapmaya hazırlana İstanbullu Gelin dizisinde sevilen karakterlerden biri veda etmiş oldu.

Finaline 3 bölüm kalmış olan Star TV'nin en sevilen dizilerinden olan İstanbullu Gelin'de yaşanan ayrılık herkesi derinden sarstı. Esma, evden kaçmış ve huzurevine yerleşmiştir. Garip ve çocuklar onun izini bularak onu konağa dönmeye ikna ederler.

Boran konağında Anneler Günün mutluluğu yaşanırken Faruk, 'Biz sana ağabey diyelim, sen onu baba diye anla' diyerek Garip'i duygulandırmıştı. Garip, Faruk'tan gelen bu adımla birlikte 'Ölsem de gam yemem' demişti.

TAMER LEVENT DİZİDEN AYRILDI

Garip, ailesi bahçede eğlenirken odasına çıkarak yatağına uzanır ve gençliğini hatırlamaya başlar. Garip, o anlarda yatağında hayata gözlerini yumar. Ünlü oyuncu Tamer Levent bu şekilde diziden ayrılmış oldu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal