Payitaht Abdülhamid Dizisinde Gönderme Yapıldığı İddialarına Yapımcıdan Cevap

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi 85. bölüm fragmanında Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na gönderme yapıldığı iddiaları ile gündeme geldi. Payitaht Abdülhamid dizisi yapımcılarından jet açıklama geldi.

11.05.2019-10:46 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-14:51)

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekrana getirilen 85. bölüm fragmanında 'Gidip o eski vekilleri bulun. Yanımızda yöremizde su verdiklerimiz diken olmaya meyletmişlerse sonunda mutlaka budarız' sözleri Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na gönderme olarak algılanmıştı.

Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na gönderme yapıldığı iddia edilen Payitaht Abdülhamid dizisi yapımcılarından açıklama geldi.

ES YAPIM'DAN GÖNDERME İDDİALARINA AÇIKLAMA

Es Yapım açıklamasında, 'Es film olarak yapımcılığını üstlendiğimiz Payitaht Abdülhamid dizisi hakkında sosyal medyada gerçek dışı yorumlar yapılmaktadır.

Dizinin senaryosu yayın gününden 5-6 hafta önce yazılmış, çekimleri ise 3 hafta öncesinden tamamlanmıştır. Dolayısıyla, anlık değişen gündemle zorlama benzerlikler kurma gayreti; senaristlerimizden oyuncularımıza, yöneticilerimizden set ekibimize kadar büyük bir özveriyle çalışan herkesi üzmektedir

Büyük bir özveriyle hazırlanan dizimizin günlük gelişmelere malzeme edilmesinin haksızlık olduğunu, çalışmalarımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlikle sürdüreceğimizi kamuoyu bilgisine saygıyla sunarız.' ifadelerine yer verildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal