Fahriye Evcen Reklam Yüzü Oldu

Ünlü çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti geçtiğimiz günlerde oğulları Karan'ı kucaklarına aldı. Çiçeği burnunda anne doğumdan hemen sonra reklam yüzü.

11.05.2019-10:05 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-10:41)

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Necla karakteri ile bir anda yıldızı parlayan güzel oyuncu Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti geçtiğimiz günlerde anne ve baba olmanın heyecanını yaşadı. Güzel oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Karan bebeği kucağına aldı.

Çalıkuşu dizisinde Burka Özçivit'le aşk yaşamaya başlayan ve daha sonra birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Fahriye Evcen, hamilelik döneminde kendisine gelen teklifleri reddetmişti.

FARİYE EVCEN LENS MARKASININ YÜZÜ OLDU

Güzel oyuncu Doğum yaptıktan sonra işlerine kaldığı yerden devam etme kararı aldı. Çiçeği burnunda anne Fahriye Evcen, dünyaca ünlü bir lens markasının reklam yüzü oldu ve için objektif karşısına geçti. Lensler ile poz veren Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

LENSLİ FOTOĞRAFI BEĞENİ VE YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Evcen fotoğrafı, Türkçe, İngilizce ve Arapça açıklamalarla paylaştı. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in lensli fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal