Harry Potter Dizisi Çekilecek mi?

Harry Potter, serisi 7'den 70'e herkesin sevdiği bir yapımdır. Serinin dizi haline geleceği haberi Harry Potter, hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. Peki Harry Potter dizisi çekilecek mi? Harry Potter dizisi ne zaman çekilecek?

27.01.2021-10:18 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-10:18) Harry Potter Dizisi Çekilecek mi?

Yıllar sonra Harry Potter dizisinin çekileceği haberi geniş bir yankı yarattı. Harry Potter'ın ilk kitabı olan Harry Potter ve Felsefe Taşı 2001 yılında beyazperdeye aktarıldı. Harry Potter dizisi çekilecek mi? İşte haberin detayları...

Yıllar sonra Harry Potter dizisi çekilecek iddiaları hayranlarını heyecanlandırdı.  O büyülü dünya ile tekrar buluşmaya can atanlar Harry Potter dizisi çekilecek mi, ne zaman gelecek merak ediyor. 

HARRY POTTER DİZİSİ NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

The Hollywood Reporter’ın yayınladığı habere göre; WarnerMedia'ya bağlı olan HBO Max kanalı, Harry Potter dizisi için senaristlerle bazı görüşmeler yaptığı iddia ediliyor. Önceden yine tekrar dizi olarak çekileceği duyurulan Yüzüklerin Efendisi filminin koronavirüs nedeniyle ertelenen dizinin çekimlerine yeniden başladığı onaylanmıştı.

Harry Potter dizisi hakkında konuşmaların erken bir aşamada olduğu söyleniyor. HBO Max ve Warner Bros. yaptığı bir açıklamada, 'Stüdyoda veya yayın platformunda geliştirilmekte olan hiçbir Harry Potter serisi yok' şeklinde konuştu. Henüz karar aşamasında olan Harry Potter dizisi için açıklanan belli bir tarih henüz yok. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal