Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Oyuncuları Kim Konusu Ne? Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Ne Zaman Çekildi?

Harry ve arkadaşlarının Hogwarts büyücülük okulunda beşinci yıllarıdır. Harry, yaz tatili boyunca yakın arkadaşları Ron ve Hermione'den tek bir haber alamamıştır. Bu yüzden tuhaf bir şeylerin olduğunu sezer. Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı oyuncuları kim konusu ne?

25.01.2021-12:54 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-12:54) Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Oyuncuları Kim Konusu Ne? Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Ne Zaman Çekildi?

Başrollerinde Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson'ın yer aldığı Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı sevilen fantastik filmlerden biridir. Peki Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı oyuncuları kim konusu ne? Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı ne zaman çekildi?

Harry Potter serisinin aynı adlı beşinci kitabından uyarlanan, Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı 2007 yılı yapımı, fantastik macera filmidir. Yönetmenliğini David Yates'in, senaristliğini Michael Goldenberg'in üstlenmektedir. 

HARRY POTTER VE ZÜMRÜDÜANKA YOLDAŞLIĞI KONUSU

Yaz tatilinin ardına Harry, yeniden Hogwarts büyücülük okuluna döner. Harry'nin Voldemort ile karşılaştığına ya da Voldemort'un geri döndüğüne kimse inanmamaktadır. Harry'e inanmayan kişiler arasında okul yönetimi de yer almaktadır.  Tüm bunlar olurken Harry ve Cho Chang arasında bir yakınlaşma olur. Harry, yaklaşmakta olan bu kötülüğe karşı yakınlarını ve arkadaşlarını korumak için hem kendisi hem de arkadaşları kara büyü yapmayı öğrenir. Ancak bu şekilde kötü güce karşı koyacaklarını düşünür. 

HARRY POTTER VE ZÜMRÜDÜANKA YOLDAŞLIĞI OYUNCULARI

Harry Potter Daniel Radcliffe

Ron Weasley Rupert Grint

Hermione Granger Emma Watson

Argus Filch David Bradley

Wilhelmina Grubbly-Plank Apple Brook

Rubeus Hagrid Robbie Coltrane

Filius Flitwick Warwick Davis

Albus Dumbledore Michael Gambon

Severus Snape Alan Rickman

Minerva McGonagall Maggie Smith

Dolores Umbridge Imelda Staunton

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal