Erkenci Kuş Güliz Kimdir? Güliz’in Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Erkenci Kuş Güliz kimdir, Erkenci Kuş Güliz’in gerçek adı ne, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylar sizlerle.

29.09.2018-17:57 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-17:53) Erkenci Kuş Güliz Kimdir? Güliz’in Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Erkenci Kuş Güliz kimdir, Erkenci Kuş Güliz’in gerçek adı ne, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylar sizlerle.

ERKENCİ KUŞ GÜLİZ KİMDİR?

Yaz dizilerinin vazgeçilmez yapımcılarından Gold Yapım Erkenci Kuş dizi ile seyirciyi buluşturmaya hazırlanıyor. Demet Özdemir’in canlandırdığı Sanem, babası Nihat’ın bakkal dükkanını işletmek yerine kendine ablasının çalıştığı dergide bir iş bulunca hayatında da yeni bir sayfa açılır. Şirketin sahibi olan Aziz Bey’in oğlu ve dünyaca ünlü bir fotoğrafçı olan Can’ı merak eden Sanem, Can ile aklının ucundan geçmeyecek bir şekilde karşılaşır. İkilinin gel gitlerle dolu aşklarına tanık olacağımız dizide Güliz de güzelliğiyle can yakacak karakterlerden.

Yüzünden gülücük hiç eksik olmayan Güliz şirketin sekreteri. Şirketin ayaklı gazetesi desek tam yerinde olur. Oldukça da çalışkan olan Güliz, hem işinde hem de dedikoduda bir numaradır. İşveli de bir yapıya sahiptir. 

Ä°lgili resim

Erkenci Kuş Güliz’in Gerçek Adı Nedir? Daha Önce Oynadığı Diziler Ne?

Güliz’in gerçek adı Sibel Şişman. Ekim 1991, İstanbul doğumlu olan güzel oyuncunun boyu 1,74 kilosu ise 54 kg dır. Son olarak Star Tv yayınlanan başrollerinde Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman’ın rol aldığı Siyah İnci dizisinde Aziz’in hapse girerken korunmasını istediği kız kardeşi Melahat diğer adıyla Meloş karakterine hayat vermiş olan oyuncu diziye sonradan dahil olsa da adından söz ettirmeyi başardı.

Ä°lgili resim

Daha önce de 2016 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Yeter adlı dizide bir muhabir olan ve dizide Miray’ın asistanı olan zengin kız Yonca’ya hayat vermiştir. Oyunculuk konusunda eğitim almaya çok önceden karar veren oyuncu üniversite tercihini de bu yönde yapıp İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Rol aldığı bir diğer dizi ise Yılanların Öcü adlı dizidir. Bu dizide de iyi yürekli bir kız olan Ahmet’in kardeşi Ayşe’ye hayat vermiştir. Farklı Desenler ve Küçük Kıyamet dizileri de oyuncunun oynadığı dizilerden. 

Güzel oyuncu, Rezzan Çankır Cast Ajansı’na kayıtlı olan oyunculardandır. Güzel oyuncun kendinden küçük bir de kardeşi vardır. Sosyal medyada da epeyce hayran kitlesi olan oyuncu Erkenci Kuş dizisiyle bir kez daha adından söz ettirecek oyunculardan. Erkenci Kuş Gülizi tek başlık halinde bu yazımızda tanıttık.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal