Erkenci Kuş Ayhan Kimdir? Gerçek Adı Ne? Yaşı? Boyu?

Erkenci Kuş dizisi Ayhan kimdir? sorusunun ardından Erkenci Kuş Ayhan’ın gerçek adı ne ve oyuncu hakkında detaylı bilgiler sizlerle olacak.

29.09.2018-17:04 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-17:03) Erkenci Kuş Ayhan Kimdir? Gerçek Adı Ne? Yaşı? Boyu?

Erkenci Kuş dizisi Ayhan kimdir? sorusunun ardından Erkenci Kuş Ayhan’ın gerçek adı ne ve oyuncu hakkında detaylı bilgiler sizlerle olacak.

Erkenci Kuş Ayhan Kim, Bu Yaz Nasıl Bir Karakter İzleyeceğiz?

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yer aldığı Erkenci Kuş 26 Haziran itibariyle ekran macerasına başlayacak. Dizinin en sevilen karakterlerinden olan Sanem ve Can’ın aşk hikayelerini izleyeceğimiz dizide Sanem’in en samimi olduğu arkadaşı olan Ayhan, aynı Sanem gibi kıpır kıpır bir karaktere sahiptir.

 
Hayat dolu olan Ayhan, hayatta hiçbir şeyi sıkıntı etmeyen bir karaktere sahiptir. Her türlü fikre açık olan Ayhan, bir bakmışın yogayla uğraşır, bir bakarsın tasarımcı olur. Kısaca bir anı bir anına uymaz. Sürekli karar değiştirir. Yaşam koçu olarak kendini herkese tanıtan Ayhan, Sanem’in iş yerinde çalışan Ceycey’in gönlünü fetheder. Ceycey sonunda aşkını itiraf eder. Ayhan da boş değildir ama nasıl cevap vereceğini de bilemez. Ayhan hakkında merak edilen bir diğer soru ise gerçek hayatta adı ne sorusu. İşte bu sorunun cevabı.

Erkenci Kuş Ayhan’ın Gerçek Adı Ne? Daha Önce Nerede Rol Aldı?

Erkenci kuş Ayhan’ın gerçek adı Ceren Taşçı. Son olarak No:309 dizisinde Filiz karakteri ile seyirciden tam not almayı başaran Ceren Taşçı, Mayıs 1989 doğumlu. İstanbul’da dünyaya gözlerini açan güzel oyuncu, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

ceren taşçı ile ilgili görsel sonucu

1,60 cm boyunda ve 65 kg olan oyuncu, aslında ekranların yeni yüzlerinde. No 309 adlı dizi ile seyircinin de merak konusu olan Ceren Taşçı bu dizide Erol karakterinin eşi Filiz ile ekranlarda olmuştur.

Bu dizide yüzünde beni ile de dikkatleri çekmiş olan oyuncunun gerçek hayatta öyle kocaman bir beni de yok. Bu konuda bilgi verdik çünkü izleyenler oyuncu hakkında bu ince detayı bile araştırmış durumda. Aslen İzmirli olan ama doğma büyüme İstanbullu olan oyuncu, Komedi Türkiye adlı TV8 ekranlarında yayınlanmış bir program ile tanınmış.

Yıldızı bu programla parlayan oyuncu, dizi sektörüne de No 309 adlı dizi ile adım atmıştır. No 309’u izleyenler Ceren Taşçı’yı bu defa çok farklı bir halde izleyecekler. Hayat dolu, yeniliklere açık Ayhan ile bolca güleceğiz. 29 yaşında olan Ceren Taşçı ile ilgili birkaç detayı da sizlerle buluşturalım. Oyuncu ikizler burcu. Sevgilisi yok. Erkenci Kuş dizisindeki tüm oyuncuları tek bir yazıda görmek isterseniz

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal