Kızıl Goncalar 16. bölüm fragmanı: Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Now TV ekranlarında her Pazartesi günü milyonları ekranlara kilitleyen Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü hakkındaki detaylar merakla araştırılıyor. Bu hafta yaşanan olayların özeti Kızıl Goncalar 16. bölüm fragmanı ile ekranlara gelirken dizi severler yeni bölümde neler olacağı sorusunun yanıtı üzerine internete yöneldi. Peki Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

29.04.2024-17:10 - (Son Güncelleme: 29.04.2024-17:10) Kızıl Goncalar 16. bölüm fragmanı: Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Her Pazartesi günü Now TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölüm özeti seyircilerin merak etitği konular arasında yer alıyor. Geçen hafta yayınlanan Kızıl Goncalar 15. bölüm özeti de internet üzerinden araştırılırken Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrollerinde olduğu dizinin bu akşamki yeni bölümü de merakla bekleniyor. Peki Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar 16. bölümde yaşanacak olaylar bu akşam saat 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümle beraber netlik kazanacak. 

Kızıl Goncalar 16. bölüm fragmanı: Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar 15. bölüm özeti

Cüneyd, annesinin intihar ettiğini öğrendiğinde yıkılmıştır. Ancak sadece o değil, Mira'nın gerçek annesinin Meryem olduğunu öğrenen Levent de büyük bir şaşkınlık içindedir, vicdanı ve korkuları arasında sıkışıp kalmıştır. Bu sırada Meryem, Cüneyd ve Zeynep'e dair önemli bir sırrı öğrenmiş ve köşeye sıkışmıştır. 

Müyesser, Hasna ve Affan'ın desteğini arkasına alan Sadi Hüdayi ise posta oturmak için tehlikeli ve cesur bir plan yapar. Cüneyd, kendisini bu mücadelede bulurken, dedesi Mürşid Efendi için endişelenir ve ayağa kalkması için ihtiyaç duyduğu gücü Zeynep'in sözlerinde bulacaktır. Levent ise Zeynep'i kurtarmak için Cüneyd'in annesiyle ilgili farklı bir gerçeğe ulaşmış olsa da, Meryem artık dayanacak gücü kalmamış ve son kararını vererek gemileri yakma yoluna gitmiştir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal