Ankaraspor Nazilli Belediyespor maçı futbol tarihine geçti: 90 dakika boyunca şut olmadı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki maçta play-off turuna kalmayı garantileyen Ankaraspor ile kümede kalma savaşı veren Nazilli Belediyespor karşılaştı. Karşılaşma boyunca her iki takımdan da şut gelmezken maçın sonucunda Nazilli Belediyespor ligde kalmayı garantiledi.

29.04.2024-16:57 - (Son Güncelleme: 29.04.2024-17:00) Ankaraspor Nazilli Belediyespor maçı futbol tarihine geçti: 90 dakika boyunca şut olmadı

Futbol dünyası, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaragücü-Nazilli Belediyespor maçını konuşuyor. Ligdeki bir başka maçta Karacabey Belediyespor ile Altınordu’nun 2-2 berabere kalmasının ardından play-off turuna kalmayı garantileyen Ankaraspor ile kümede kalma savaşı veren Nazilli Belediyespor’un mücadelesi golsüz tamamlandı. Ancak istatistikler maçın önüne geçti.

90 dakika boyunca şut olmadı

NTVSpor’da yer alan habere göre; Türkiye Futbol Federasyonu’nun Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan maçta ne Ankaraspor’dan ne de Nazilli Belediyespor’dan herhangi bir şut gelmedi. Karşılaşmada sadece 2 köşe vuruşunun kullanılması da dikkatleri çeken bir başka veri oldu.

Ankaraspor Nazilli Belediyespor maçı futbol tarihine geçti: 90 dakika boyunca şut olmadı

Karşılaşma sonucunda Nazilli Belediyespor, gelecek sezon da TFF 2. Lig’de mücadele etmeyi garantilerken maç hakkında sosyal medyada ‘şike’ iddiaları ortaya atıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal