Süper Lig’de hafta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kapanıyor: Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de 34. haftanın son maçında Fatih Karagümrük ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Peki Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte ayrıntılar…

29.04.2024-12:46 - (Son Güncelleme: 29.04.2024-12:46) Süper Lig’de hafta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kapanıyor: Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’de Fatih Karagümrük ile Antalyaspor, 34. haftanın kapanış maçında karşı karşıya gelecek. Ligde düşme hattında yer alan ev sahibi Fatih Karagümrük, orta sıralarda yer alan Antalyaspor karşısında kazanmayı ve kümede kalma yolunda rahat bir nefes almayı hedefliyor. Peki Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fatih Karagümrük Antalyaspor maçı ne zaman?

Fatih Karagümrük Antalyaspor maçı 29 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak. Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak olan mücadele Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

Fatih Karagümrük Antalyaspor maçı hakemi kim olacak?

Fatih Karagümrük Antalyaspor maçı hakemi Kadir Sağlam olacak.

Süper Lig’de hafta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kapanıyor: Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fatih Karagümrük Antalyaspor muhtemel ilk 11’ler:

Fatih Karagümrük: Sirigu , Levent, Ceccherini, Salih, Biraschi , Rohden, Kourbelis, Eysseric, Güven, Emre , Lasagna

Antalyaspor: Leite, Güray, Bahadır, Veysel, Erdoğan, Kaluzinski, Larsson, Saric, Safuri, van de Streek, Buksa

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal