Fatih Terim havlu attı: Panathinaikos’un şampiyonluk şansı mucizelere kaldı

Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos, sahasında Aris’e 1-0 yenilerek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk şansını büyük ölçüde kaybetti. İşte detaylar…

29.04.2024-10:58 - (Son Güncelleme: 29.04.2024-17:33) Fatih Terim havlu attı: Panathinaikos’un şampiyonluk şansı mucizelere kaldı

Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk play-offlarında sahasında Aris ile karşılaştı. Rakibine 1-0 kaybeden yeşil beyazlı takım şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

Panathinaikos’un şampiyonluk şansı mucizelere kaldı

Aris, Apostolos Nikolaidis Stadı'nda oynanan play-off 8. hafta maçında Panathinaikos'u 2. dakikada Alvaro Zamora'nın golüyle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Panathinaikos, AEK'den sonra Aris'e de kaybederek ligdeki şampiyonluk umutlarını zora soktu.

Fatih Terim havlu attı: Panathinaikos’un şampiyonluk şansı mucizelere kaldı

Diğer maçlarda ise PAOK, AEK'i 3-2 yenerek önemli bir galibiyet aldı. Olympiakos ise Lamia'yı 4-1 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini elde etti.

Bu sonuçların ardından AEK, ligdeki liderliğini 75 puanla sürdürdü. AEK'in hemen ardında Panathinaikos 71 puanla ikinci sırayı korurken, PAOK ve Olympiakos da sırasıyla 71 ve 70 puanla takip etti. Aris ise 52 puanla 5. sıraya yerleşti. Panathinaikos'un Teknik Direktörü Fatih Terim, Aris maçının sonunda öfkelendi ve telefonunu yere fırlattı.

Fatih Terim’e taraftarlardan tepki

Fatih Terim, yayıncı kuruluşa açıklama yaparken stadyumda kalan bir grup taraftar tarafından ıslıklarla protesto edildi. Olay sırasında sahaya dönen Terim, röportaj için beklerken stadyumda kalan taraftarlar tarafından ıslıklarla karşılandı. Taraftarlar, Terim'in sahayı terk etmesine kadar protesto etmeye devam etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal