Amedspor 1. Lig’e yükseldi merhum kaptan gündem oldu: Şehmus Özer kimdir, neden öldü?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğunu garantileyerek 1. Lig’e yükselen Amedspor’un merhum eski kaptanlarından Şehmus Özer’in hayatı ve kariyeri sosyal medyada gündem oldu. Peki Şehmus Özer kimdir, neden öldü? İşte detaylar…

29.04.2024-17:21 - (Son Güncelleme: 29.04.2024-17:21) Amedspor 1. Lig’e yükseldi merhum kaptan gündem oldu: Şehmus Özer kimdir, neden öldü?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 37. haftasında deplasmanda Somaspor’u 1-0 mağlup eden Amedspor, TFF 1. Lig’e yükselmeyi garantiledi. Güneydoğu ekibinin eski kaptanlarından olan ve 2016 yılında yaşamını yitiren Şehmus Özer’in hayatı ve futbolculuk kariyeri ise sosyal medyada gündem olan konular arasında yer aldı. Peki Şehmus Özer kimdir, neden öldü?

Şehmus Özer kimdir?

Uzun bir futbol kariyerine sahip olan Şehmus Özer, Malatyaspor, Kayserispor, Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor ve Altay gibi takımlarda forma giymişti. 2014 yılından itibaren ise Amed Sportif'te kaptanlık görevini üstleniyordu.

Amedspor 1. Lig’e yükseldi merhum kaptan gündem oldu: Şehmus Özer kimdir, neden öldü?

Özer'in ani vefatı futbol dünyasında büyük bir şok etkisi yarattı. Onun ölümü üzerine pek çok kulüp ve futbolsever, sosyal medya platformlarında duygu dolu veda mesajları paylaşarak Özer'i anma ve kendisine olan saygılarını dile getirdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal