Emekliler 3.000 TL parasını almayı unutmasın! Ödemeler tıkır tıkır hesaba yatırılıyor

Emekli vatandaşlara son dakika müjdesi verildi. Yapılan son dakika açıklaması ile birlikte emeklilere özel 3.000 TL tutarında nakit ödeme sağlanacağı paylaşıldı. Hiç beklemeden ödemelerini tıkır tıkır hesabınıza yatırılacak.

29.04.2024-11:31 - (Son Güncelleme: 29.04.2024-11:31) Emekliler 3.000 TL parasını almayı unutmasın! Ödemeler tıkır tıkır hesaba yatırılıyor

Emekli vatandaşların beklediği bayram ikramiyelerinde yönelik açıklama yapıldı. Haziran ayında yapılacak olan bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı büyük bir merak konusuydu. Yetkililerden gelen son dakika açıklamalarıyla beraber Haziran ayı içerisinde Kurban Bayramı özelinde yapılacak olan 3.000 TL tutarındaki ikramiye ödemesinde herhangi bir zam yapılmayacağı paylaşıldı. Emekliler, Haziran ayının ikinci haftasında hem maaş ödemelerini hem de bayram ikramiyelerini beraber alabilecekler. Söz konusu ödemelerle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi yakınlaştığı zaman yeni bir açıklama yapacağı konuşulanlar arasında.

Emekte maaşları erkenden ödenecek

Haziran ayında yapılacak olan emekli maaş ödemelerinin erken tarihlerde yapılacağı paylaşılan bilgiler arasında. Haziran ayının ikinci haftasında yapılacağı aktarılan emekli maaş ödemelerine ek olarak bayram ikramiyeleri de tıkır tıkır hesaplara yatırılacak. Emekli vatandaşlar Haziran ayının ikinci haftasında toplu nakit ödemenin sahibi olabilecekler. Maaşlarına ek olarak 3.000 TL tutarında bayram ikramiyesinin de sahibi olacaklar.

Emekliler 3.000 TL parasını almayı unutmasın! Ödemeler tıkır tıkır hesaba yatırılıyor

Emekli bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı?

Emekli vatandaşların Ramazan Bayramı ikramiyesini aldıktan sonra en çok araştırdığı konular arasında bayram ikramiyelerinde zam yapılıp yapılmayacağı konusu oldu. Kurban Bayramı’nda ödenecek olan 3.000 TL tutarındaki nakit ikramiye için henüz bir zam söz konusu değil. Ancak ilerleyen süreçte alınacak olan emekli bayram ikramiyelerine zam yapılacağı tartışılan konular arasında. Özellikle Temmuz ayı içerisinde emekli Bayramı ikramiyelerine zam yapılacağı tartışılıyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal