29.04.2024-11:39 (Son Güncelleme:29.04.2024-11:39)


1

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'ın bir ayrıl bir barış aşkı dolu dizgin sürüyordu.



2

Son olarak masaj esnasında yayın açan çiftten Ceylan'ın sevgilisine 'yaptığı benzetme sosyal medyayı birbirine kattı.



3

Mehmet Ali Erbil'in, 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşk magazin gündemini karıştırmıştı. Ayrılıp barışan çiftin aşkı dolu dizgin sürüyor.



4

Kızı Yasmin Erbil'in "Hayatında çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor, aşabildiğimi söyleyemem.



5

Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum kadınlar olunca rahatsız ediyor bilmiyorum" sözlerine rağmen özel hayatını gözler önünde yaşamaktan çekinmeyen Erbil sevgilisiyle özel anlarını canlı yayında paylaşmaktan da geri durmadı.



6

Gülseren Ceylan'la pijamalarıyla ev keyfi yapan Mehmet Ali Erbil canlı yayın açtı. O sırada kendisine masaj yapan Gülseren Ceylan, "'dedeme' masaj yapıyorum" dedi. Bir duraksayan Mehmet Ali Erbil ise durumu hemen toparlayarak, "Hadiii, iki gözümün çiçeği" ifadelerini kullandı.



7

Erbil'in bu hallerini gören sosyal medya kullanıcıları "Her şey ortada", "Yasmin'e yazık utanıyordur", "Ya midem kaldırmadı", "Yazık bu hallere" yorumlarında bulundu. Erbil geçtiğimiz aylarda da özel hayatına vurgu yaparak "Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor" demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr