Erkenci Kuş Deren Kimdir? Gerçek Adı Ne? Hakkında Merak Edilenler

Erkenci Kuş dizisinde Deren karakteri hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar sizlerle.İşte merak edilenler haberimizde...

29.09.2018-17:27 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-17:23) Erkenci Kuş Deren Kimdir? Gerçek Adı Ne? Hakkında Merak Edilenler

 Erkenci Kuş dizisinde Deren karakteri hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar sizlerle.İşte merak edilenler haberimizde...

Erkenci Kuş Deren Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Gold Yapım imzalı ekranların yeni dizisi Erkenci Kuş dizisinde Deren, Leyla ve Sanem’in çalıştığı dergide Aziz Bey’in rütbe olarak hemen altında olan iki isimden biri Deren Hanımdır. Dergideki konumu nedeniyle de oldukça havalı biridir. Kolay kolay yapılanları beğenmez. Emre Divit ile de aynı rütbeye sahip olan Deren’i de bu güzel hikayede beklemediği anlar karşısına çıkacaktır. Şirkette Aziz Bey2in en güvendiği isimlerin başında gelen Deren varlıklı bir aileden gelmektedir. Reklam kreatifi olan Deren, yurtdışında eğitim almış lüks içinde yaşayan biridir. 

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın rol aldığı Erkenci Kuş dizisinde Deren karakteri de dizide en çok hakkında konuşacağımız karakterlerden biri olacak deyip sizleri şimdi de Erkenci Kuş Deren’in gerçek adı ile hemen ardından da hakkında geniş bilgilerle buluşturalım.

Erkenci Kuş Deren’in Gerçek Adı Ne? İlk Kamera Karşısına Ne Zaman Geçti?

Deren’in gerçek adı Tuğçe Kumral. Mart 1983, İzmir doğumlu olan güzel oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu, ilk olarak Gönül Çelen adlı sinema filminde rol almıştır. Bekar olan oyuncu daha sonra 2013 yılında Meddah adlı sinema filminde Suna karakteri ile seyirciden tam not almayı başarmıştır. Yine aynı yıl başka bir filmde – Sürgün- rol ala oyuncu dizi sektöründe de adını duyurmuştur.

Ä°lgili resim

Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Elif karakteri ile karşımıza çıkan oyuncu, Herşeye Rağmen dizisinde Zeliha karakteri ile ekranlara gelmiştir. 2013 yılında Eski Hikaye dizisinde Zeynep; 2014 senesinde Aşkın Kanunu dizisinde Nalan karakterine hayat verdi. 2014 senesinde Yasak dizisinde Ruşen karakterine hayat veren güzel oyuncu iki sezon boyunca Asla Vazgeçmem dizisinde canlandırdığı Elmas karakteri ile hafızalara kazınmıştır. 

2017 yılına geldiğimizde ise oyuncu Evlat Kokusu adlı dizide Seher karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Show Tv’de Kalp Atışı adlı dizide Ali Asaf karakterinin karısı rolü ile ekranlara gelmiştir. Nazlı karakteri ile adından söz ettiren oyuncu Erkenci Kuş dizisinde de yine gündemde olacak biri.

Güzel oyuncu 35 yaşında. 1,67 boyunda olan oyuncu 52 kg dır. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal