Ebru Polat ve Emirkan Canlı Yayında Birbirine Girdi

Emirkan, katıldığı programda Demet Akalın'ın albümünde yer alan şarkıyı Ebru Polat'la yaptığını ancak büyük bir kısmının kendisine ait olduğunu iddia edince ortalık karıştı.

18.04.2019-17:52 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-17:50) Ebru Polat ve Emirkan Canlı Yayında Birbirine Girdi

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde 2. Sayfa programına konuk olmuş ve Demet Akalın'ın albümünde yer alan şarkının kendisine ait olduğunu söylemişti.

Emirkan bugün katıldığı 2. Sayfa programında Demet Akalın'a yapılan şarkıyı Ebru Polat'la birlikte yaptığını söyledi. Emirkan, sözlerine devam ederken şarkının büyük bir kısmının kendisine ait olduğunu söyleyince kavganın fitilinin ateşledi.

EBRU POLAT, EMİRKAN'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Ebru Polat, Emirkan'ın yaptığı açıklamaların ardından programa telefonla bağlanarak ateş püskürdü. Ebru Polat, canlı yayında Emirkan'a ateş püskürdü.

Ebru Polat, Emirkan'a 'Şarkı 11 mısradan oluşuyor ve o 11 mısradan 2 veya 3 mısrası senin 7-8 mısra da benim. Problem değil senin olsun hiç sıkıntı yok bana. Normalde bu şarkı 'Söz: Ebru Polat, Beste: Emirkan' olarak çıkacaktı. Öyle anlaştık değil mi?

'SANA HİÇ YAKIŞMIYOR'

Son 2 mısrasını değiştirip kendine göre koydun. Fakat şarkının 10 mısrası bana ait 2 mısrası da sana ait. Sıkıntı yok ama bunlar güzel şeyler değil Emirkan sana hiç yakışmıyor. 'Ben bugün alınarak ve dolarak çıktım buraya' diyorsun ama günahımı alıyorsun.' sözleri ile sitem etti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal