Çocuklar Duymasın Final mi Yaptı? Çocuklar Duymasın Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Çocuklar Duymasın dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan 76. bölümü ile sezon finaline girdi. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ve ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Birol Güven, Çocuklar Duymasın'ın 2023'te yayınlanacağını söyledi.

18.04.2019-17:49 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-17:46) Çocuklar Duymasın Final mi Yaptı? Çocuklar Duymasın Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi geçtiğimiz Perşembe akşamı yayınlanan 76. bölümü ile sezon finali yapma kararı almıştı. Çocuklar Duymasın dizisinin yeniden yayınlanıp yayınlanmayacağı ise merak konusu oldu.

2002 yılından bugüne kadar aralıklarla yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi ani bir kararla sezon finali kararı aldı ve dizinin yeniden yayınlanmayacağı yönünde söylentiler ortaya çıktı.

Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı Birol Güven, Çocuklar Duymasın dizisinin sezon finaline girmesi hakkında detaylı bir açıklama yaptı.

'DİZİ BİTMEDİ BU ARA BİRAÇ YIL SÜREBİLİR'

Birol Güven, 'Biz hiçbir zaman bitme kelimesini kullanmıyoruz. Bu ara birkaç yıl sürebilir. Değişen dünya, yaşam stilimiz, Türk toplumundaki değişimler gerçekleştikten sonra yeni senaryolarla tekrar geleceğiz. Bugünü yeteri kadar anlattığımızı düşünüyoruz.

'2023'TE GERİ GELECEĞİZ'

2023'te geri dönüp neler değişti diye yapabiliriz gündelik hayatı. Çocuklar Duymasın 2023'te tekrar ekranlara dönecek. 2023 herkesin dilinde, hepimiz merak ediyoruz Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü. Herkeste bir 2023 hedefi var çünkü herkes diyor ki 2023'te çok şey değişecek. Bunu da birinin anlatması gerekiyor. Bunu da eskiyle kıyaslayarak en iyi Çocuklar Duymasın anlatır.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal