Yeğeni İle Teknede Yakalanan Murat Başoğlu'na 4 Ayrı Suçtan Ceza Verildi

Geçtiğimiz senelerde Bodrum açıklarında bir teknede yeğeni ile öpüşürken yakalanan ünlü sunucu Murat Başoğlu’na 4 ayrı suçtan dava açıldı.

18.04.2019-16:39 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-10:23) Yeğeni İle Teknede Yakalanan Murat Başoğlu'na 4 Ayrı Suçtan Ceza Verildi

Magazin gündeminden uzunca bir süre düşmeyen Murat Başoğlu, geçtiğimiz yazlarda Bodrum teknesinde tatil yaparken, yeğeniyle öpüşürken yakalanmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olay sonrası linç edilen Murat Başoğlu, uzun bir süre gözlerden uzak yaşamaya başlamıştı. Ünlü sunucu buy kez de Bodrumu birbirine kattı. Eski eşi Hande Bermek'i tehdit eden ve Bermek'in arkadaşına da saldıran Başoğlu, 4 ayrı suçtan yargılanıyor. 

MURAT BAŞOĞLU'NA 4 AYRI SUÇTAN HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Teknede yeğeni ile öpüşürken çekilen fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından, o dönem evli olduğu Hande Bermek, tarafından mahkemeye verilen boşanan Murat Başoğlu, ayrılığı hazmedemedi. İlerleyen süreçte eski eşini tehdit eden ve arkadaşını darp eden Başoğlu, gözaltına alınmış kısa bir süre sonra ise serbest bırakılmıştı. Ancak yargılanmasına devam edilen Başoğlu ile ilgili çarpıcı son dakika haberleri gelmeye başladı.

ÖZ YEĞENİYLE TEKNEDE SAMİMİ  GÖRÜNTÜLENMESİ GÜNDEM OLMUŞTU

Ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun geçen yıl yeğeni Burcu Başoğlu'yla teknede samimi bir şekilde görüntülenmesi gündem olmuştu. 'Hayasızca hakaret'ten yargılanan ikili beraat etmişti. Olaydan sonra ensestle anılına sunucu bir süre gözlerden uzak yaşamaya karar vermişti. 

Murat Başoğlu

BOŞANDIĞI EŞİNİ TEHDİT EDİP ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Yaşanan olay sonrası o dönem evli olduğu Hande Bermek ile boşanan Başoğlu, ayrılığı hazmedemedi. Daha öncede eski eşini tehdit eden ünlü sunucunun, Bodrum'un Gündoğan Mahallesi Küme Evleri Mevkii'nde Bermek arasında ailevi nedenlerden tartışma çıktı. Bermek'in yanında bulunan arkadaşı Emre Sönmez ile Başoğlu arasında arbede yaşandı. Olayın ardından Sönmez ve Başoğlu, Bodrum Devlet Hastanesi'ne giderek rapor alıp taburcu oldu.

MURAT BAŞOĞLU TEHDİT ETTİĞİ İÇİN GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan harbede olayının ardından eski eşini tehdit ettiği için Başoğlu, jandarma Sönmez'i de darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Ayrıca Başoğlu hakkında 6284 sayılı 'Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' kapsamında üç ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına kararı verildi. Adliyeye sevk edilen Başoğlu kısa süre sonra serbest bırakıldı. 

Murat Başoğlu ceza aldı

BAŞOĞLU’NA 412 GÜN HAPİS CEZASI

Bir gece nezarethanede kalan Başoğlu, daha sonra Bodrum 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkıp 4 ayrı suçtan yargılandı. Mahkeme sunucu Başoğlu hakkında, basit yaralama, gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal, hakaret ve tehdit suçlarından hüküm giydi. Toplam 412 gün hapis cezasına çarptırılan sunucunun cezası 28 bin 760 lira para cezasına çevrildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal