Diriliş Ertuğrul Ataç Kim? Diriliş Ataç Karakterini Oynayan Oyuncunun Gerçek Adı Ne?

Şimdi bu yazımızda Diriliş Ertuğrul Ataç karakteri ile Diriliş oyuncu kadrosuna dahil olan karakteri tanıtacağız. Daha sonra Diriliş Ataç karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adını sizlerle paylaşacağız.

09.10.2018-17:43 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-17:35) Diriliş Ertuğrul Ataç Kim? Diriliş Ataç Karakterini Oynayan Oyuncunun Gerçek Adı Ne?

Şimdi bu yazımızda Diriliş Ertuğrul Ataç karakteri ile Diriliş oyuncu kadrosuna dahil olan karakteri tanıtacağız. Daha sonra Diriliş Ataç karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adını sizlerle paylaşacağız. 

Diriliş Ataç Kim? Nasıl Bir Karakter?

Diriliş dizisi biteceği ve yerine diriliş Osmanlı geleceği haberleri şimdilik rafa kalktı. Yakın zamanda yetkili bir ağızdan bu sene Diriliş Ertuğrul konsepti ile devam edeceğini öğrenmiş olduk. Peki herkesin aklında bu sezon kimler olacak ve hangi konular işlenecek soruları merak ediyor. Önce bu sezon neler olacağını kısaca anlatıp daha sonra Diriliş Ataç kim olduğunu ve nasıl bir karakteri canlandıracağını açıklayacağız. Normal şartlarda tarihe göre uyumlu gidilseydi Ertuğrul bey vefat edecek yerine Osman bey Kayı obasını göç ettirecekti.

 Halkımızın Ertuğrul karakterini benimseyip sevmesi senaryoda değişikliğe gidildi. Bunu nereden biliyorsunuz diye soranlar oluyor. Mehmet bey geçen sezonun final sezonu olacağını söylemesine rağmen devam kararı alındı. Yani senaryoda değişiklik yapıldığı bir şekilde basına yansıdı. Her sezon başında yeni isimler diziye dahil oldu. Bu sene de basına yansıyan karakter ise Diriliş Ertuğrul Ataç karakteri oldu. Ertuğrul bey obasını Söğüt bölgesine taşıdı.

Burada yeni dostlar edineceği gibi düşmanlarda edinecek. Diriliş Ataç karakteri ise Ertuğrul beyin bölgede hakimiyetini kurmasında önemli etki edecek ve Kayı obasına iyilikleri dokunacak mert bir karakteri canlandıracak. Savaşçı ve gözü kara olan bu karakter Ertuğrul beyin en yakınlarından biri olacak. Kısaca Diriliş Ataç karakteri hakkında şimdilik bunları söyleyebiliyoruz. Dizi başladıktan sonra bu karakteri daha yakından tanıyıp seveceğiz. Diriliş Ertuğrul dizisine yeni gelen Ataç karakterinin gerçek adı ve en son hangi dizide oynadı alt paragrafta anlatılmıştır.

Ä°lgili resim

Diriliş Ertuğrul Ataç Karakterini Canlandıran Oyuncunun Gerçek Adı Ve Yer Aldığı Diziler

Diriliş oyuncu kadrosuna katılan ve Diriliş Ataç karakterine hayat veren oyuncunun gerçek ismi Armağan Oğuz‘dur. Şubat 1984 yılında kültür başkentimiz olan İstanbul da hayata gözlerini açan yakışıklı oyuncu Kova burcudur. Lisans eğitimini “Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik” bölümünü başarı ile tamamlamıştır.

 Ancak hayatını değiştirmesine 2008 yılında Best Model Of Türkiye isimli güzellik yarışmasında aldığı birincilik ve devamında aynı yıl Best Model Of Word isimli yarışmada da ikinci olunca hayatı oldukça değişti. Amerika’ya gidip burada oyunculu üzerine eğitim aldıktan soran 2012 yılında Türkiye’ye dönmüştür. 2013 yılında da Türkiye de ilk kez kamera karşısına “İnadına Aşk” isimli dizide Selçuk karakterini canlandırması ile bu sektöre giriş yaptı.

2014 yılında “Ah Neriman” isimli dizide Selim olarak karşımıza çıkan Armağan Oğuz, ilk sinema deneyimini ise 2016 yılında Dağ 2 filmi ile büyük beğeni toplamıştır. İnternet dizi olarak yayınlanan Fi dizisinde Göksek karakterini canlandıran genç model ve oyuncu son olarak Börü dizisinde “Ayı Murat” olarak izlemiştik. Diriliş Ertuğrul Ataç karakteri ile de büyük beğeni toplayacağına inandığımız Armağan Oğuz’a başarılar dileriz.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal