Çukur Baykal (Beyefendi) Ölecek Mi? Çukur Dizisinden Burak Sergen Ayrılacak Mı?

Sosyal medyada Çukur Baykal Öldü Mü? veya Çukur Beyefendi ölecek mi? Çukur Baykal ölecek mi? Beyefendi ölecek mi? soruları ile gündem oluşturmuş. Bu soruların doğruluk payı var mı? Hep birlikte inceleyelim.

26.09.2018-15:34 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-15:27) Çukur Baykal (Beyefendi) Ölecek Mi? Çukur Dizisinden Burak Sergen Ayrılacak Mı?

 Sosyal medyada  Çukur Baykal Öldü Mü? veya Çukur Beyefendi ölecek mi? Çukur Baykal ölecek mi? Beyefendi ölecek mi? soruları ile gündem oluşturmuş. Bu soruların doğruluk payı var mı? Hep birlikte inceleyelim.

Çukur Baykal (Beyefendi) Ölecek Mi?

Yayın hayatına 23 Ekim pazartesi günü ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkan Ay Yapım imzalı Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu’nun yapımcılığını yaptığı Sinan Öztürk ile Özgür Sevimli’nin yönetmenliğini yaptığı Gökhan Horzum’un kaleminden ortaya çıkan Çukur dizisi her geçen gün retyinglerde izlenme oranlarını artırarak devam etmekte birlikte Pazartesi günü reyting birinci olan Söz dizisini tahtından etmeyi başarmıştır.

 Yayınlandığı günden beri birinciliğini korumayı başarmıştır. Baş rollerinde Aras Bulu İğnemli Ercan Kesal, Perihan Savaş Erkan Kolçak Köstendil gibi bir birinden değerli usta isimleri kadrosunda barındıran, sadece bu isimlerle değil onun haricinde çok kıymetli oyuncuları ile her hafta gündem olmayı başaran çukur dizisinde bu hafta bir ayrıl söz konu olduğunu duyduk. Çukur Baykal öldü mü? sorusunu detaylı araştırdığımızda Burak Sergen’in sosyal medya hesaplarından sadece bir tanesinde “Oğullarla” şeklinde bir paylaşımın olması çıkan haberin bir nebze doğruluğunu kanıtlar nitelikte gözükmektedir. Çünkü veda niteliğinde bir paylaşım olarak değerlendirilebilir.

Çukur Beyfendi Neden Diziden Ayrıldı?

Çukur dizisinde bu hafta 23. bölümde bir çok düğüm çözülürken diğer taraftan yeni olaylar gerçekleşmektedir. Çukur dizisinde Bakyal karakterine hayat veren Burak Sergen kendi sosyal hesaplarında bir açıkla gelmediğini üstüne yapım şirketinden oyuncunun ayrıldığını belirten bir paylaşım olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu gün Söz dizisinde Hafızın şehit olduğu haberler sosyal medyada bir fırtına gibi yayılmış ve dizi dikkatlerini üzerine çektiği bir günde reyting mücadelesinde kıran kıran savaşın olduğu ve Söz dizisi eski tahtını geri alma konusunda yaptığı reyting hamlelerine rakibi Çukur’dan aynı gün için dizide önemli bir karakter olan Beyefendi öldüğü haberleri aynı şekilde hızla yayıldı.

burak sergen ile ilgili görsel sonucu

İşin garip tarafı her iki kanalın veya yapımcılarından bu konuda hiç bir haber veya duyuru gelmediğini söyleyeyim. Şimdi ben sıradan bir vatandaş olarak aklıma bu bir reyting hamlesi mi acaba demekten kendimi de alamıyorum. Bunu hep birlikte izleyip bir oyun mu yoksa gerçekten bir ayrılık mı söz konusu olduğunu anlayacağız. Bu arada ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Hele ki dizi sektöründe verdiği haberin doğrulunu kanıtlamış dizi analizcilerinin Baykal’ın öleceğini söylediğini de sizlere aktarmak istiyorum. 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal