Çukur Anıl Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Çukur dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. 26. bölümde konuk oyuncu olarak göreceğimiz Anıl da bu listeye eklendi. Peki Çukur Anıl kimdir? Çukur Anıl’ın gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında sizlerle.

26.09.2018-15:14 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-15:10) Çukur Anıl Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Çukur dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. 26. bölümde konuk oyuncu olarak göreceğimiz Anıl da bu listeye eklendi. Peki Çukur Anıl kimdir? Çukur Anıl’ın gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında sizlerle.

Çukur Anıl kimdir?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur 26. bölümünde Vartolu, kardeşi gibi gördüğü Medet’in kaçırılmasına delirir. Medet ise Koçovalı Konağında sorguya çekilmiştir. Medet, Kahraman’ı vurma sebebi olarak verile emre itaat ettiğini söyler. Vartolu, Yamaç’tan Medet’i istese de Yamaç mekanını kapat ve malzemeyi yok et der. Vartolu bu tabiki kabul etmez. Yamaç ise kardeşi olduğu için elinden geleni yaptığını söylese de Vartolu’nun gözü dönmüştür ve tek amacı Medet’i almaktır. Bu amaç için elinden geleni yapacaktır. Yamaç, Emmi, Paşa ise Çukur’daki bu olanalra dur demek için plan yapmaktadır. Saadet ise evlendirileceğini Sena ile paylaşır. Sena buna izin vermem dese de Saadet, İdris ne derse o olur diyerek durumu anlatır. Sena durumu Yamaç’a söyler. Yamaç da ben buna izin vermem der. Sena kendisine gelen telefonu açar, arayan Anıldır ve Senadan yardım isteyip yaralı olduğunu söyler. 

Selim ise bilgi almak için Aliço’nun yanına gider. Aliço üç adamdan söz eder. İkisi bellidir. Diğeri ise sakallı ve Nazım’dan kısa diye bilgi verince Selim ona teşekkür için çorba ikram eder. Eve geldiğinde Ayşe ona Saadet ile Cemil’i evlendirmek istediğini söyler. Cemille konuşmasını rica eder.  Bu diziye dahil olan Anıl, belalı bir adamdır ve Emrah’ın yönlendirmesiyle hareket etmektedir. Telefonu kapattığında Emrah’a yaralı değilim deyince Emrah silahla onu yaralar ve problem değil diye dalga geçer. Sena bir yolunu bulup Anıl’ın yanına gider. Emrah’ın tek derdi vardır o da Sena’yı Yamaç’tan ayırmak. Bu nedenle Anıl’ı da kullanmıştır. Anıl, Sena’nın eski erkek arkadaşıdır. Resim çizme konusunda oldukça yetenekli olan oyuncu uyuşturucu kullanmaktadır. Öldürüleceğim diyerek Sena’dan yardım ister. Sena’nın ise tek isteği mutlu evliliğini bozmamasıdır. Yamaç ise telefonu kapalı olan Sena’ya ulaşamayınca telaşlanır ama annesini yanına gitti zannedip rahatlar. 

Çukur Anıl’ın Gerçek Adı

Anıl’ın gerçek adı Mert Yavuzcan. Asıl adı Mert Ali Yavuzcan.  Aşkın Bedeli adlı dizideki oyunculuğu ile hafızalara yer edinen başarılı oyuncu bu dizide başrolde yer almış ve Taner karakteri ile adından sıkça söz ettirmiştir. Oyuncuyu daha yakından tanıyacak olursak; oyuncu Nisan 1979 tarihinde Almanya’nın Bonn şehrinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda Almanya’ya giden oyuncu orta okulu da liseyi de burada tamamlamıştır. Türkiye’ye geri dönmesinin nedeni ise kazandığı üniversite olmuştur

Ä°lgili resim

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde Tiyatro Bölümünde eğitim alan başarılı oyuncu daha önce pek çok reklam filmi, sinema filmi, dizilerde rol almıştır. Mezuniyetin hemen ardından İstanbul Şehir Tiyatrolarında görev yapmaya başlamıştır. Ancak 2008 senesinde bu görevine veda etmiştir. 2016 yılında ilk dizi deneyimini yaşayan oyuncu yine Show Tv ekranlarında yayınlanmış olan Ne Münasebet dizisinde rol almıştır. Bu dizide Berkant karakterini canlandırmıştır. 1,80 boyunda olan oyuncu 68 kilodur. Son olarak rol aldığı dizi ise Star Tv ekranlarında yayınlanmış olan Dolunay dizisidir. Oyuncuyu daha yakından tanımak isteyenler için gelin bir de kendisiyle yapılan röportaja bakalım.

 
Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal