Ceren Yılmaz'ın Gözleri Lens mi? Zümrüdüanka Dizisinin Zümrüt'ün Gözleri Lens mi?

Fox TV'nin sevilen dizisi Zümrüdüanka'da rol alan oyuncu Ceren Yılmaz, renkli gözleri ile dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Oyuncunun gözlerinin rengi merak ediliyor. Zümrüdüanka Zümrüt'ün gözleri lens mi?

18.01.2021-15:40 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-15:34) Ceren Yılmaz'ın Gözleri Lens mi? Zümrüdüanka Dizisinin Zümrüt'ün Gözleri Lens mi?

Oyunculuk kariyerine bir dönem TRT1'de yayınlanan Filinta dizisi ile başlayan Ceren Yılmaz gözleri ile araştırılan konular arasına girdi. Ceren Yılmaz'ın gözleri lens mi değil mi? Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakterine hayat veren Ceren Yılmaz'ın gözleri lens mi?

CEREN YILMAZ'IN GÖZLERİ LENS Mİ?

Oyuncu Ceren Yılmaz, 6 Haziran 1990 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. Yılmaz, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi Sahne Tasarımı Bölümü mezunudur.

Ceren Yılmaz, Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi dizisinde canlandırdığı Hatice karakteri ile ilk dizi deneyimini gerçekleştirdi. Daha sonra Deli Gönül, Üç Harfliler: “Adak” gibi yapımlarda rol almıştır. Şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakterine hayat veren Ceren Yılmaz, 1.73 metre boyunda, 52 kilo ve İkizler burcudur.

CEREN YILMAZ'IN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

2020 – Zümrüdüanka (Zümrüt) (TV Dizisi)
2019 – Üç Harfliler: “Adak” (Arzu) (Sinema Filmi)
2017 – Deli Gönül (Şule) (TV Dizisi)
2016 – Filinta (Hatice) (TV Dizisi)


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal