Cansu Dere’nin Talihsizliği: Sadakatsiz Dizisinde de Aynısını Yaşadı

Çarşamba akşamları yayınlanan ve reyting rekoru kıran sadakatsiz dizisinin başrolü Cansu Dere’nin, daha önce sevgili ve yakın arkadaşı tarafından aldatıldığını biliyor musunuz? İşte detaylar…

07.07.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-18:12)

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisi, yayınlandığı ilk günden beri gündemden düşmüyor. Meşhur tokat sahnesi ile daha başlamadan büyük ses getiren Sadakatsiz, aşk, ihtiras ve ihanet pençesinde olan ilişkileri anlatıyor. Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakteri, eşi ve aile dostlarının kızı olan Derin tarafından aldatılır. Asya’nın aldatılmasını öğrenmesi ile başlayan hikaye, pişmanlık ve ihtirasla birleşerek giderek heyecanlanır. Peki gerçek hayatta Cansu Dere’nin, sevgilisi ve arkadaşı tarafından aldatıldığını biliyor musunuz? İşte bir dönem magazinde bomba etkisi yaratan aldatma hikayesi.

CANSU DERE’NİN GERÇEK SADAKATSİZ HİKAYESİ 

Çarşamba akşamları yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sadakatsiz dizisinde sular durulmuyor. Peki dizinin güzeller Asya’sı Cansu Dere’nin, Cem Yılmaz’la olan birlikteliği sırasında aldatıldığını biliyor musunuz? Evet bir dargın bir barışık ilişkilerini tam 7 yıl sürdüren Cansu Dere ve Cem Yılmaz ikilisinin, o dönemlerde evlenecekleri iddia edilmişti. Sonra Cem Yılmaz’ın Ahu Yağtu ile olan fotoğraflarının ortaya çıkması, Cansu Dere ile olan 7 yıllık ilişkilerinin bitmesine neden olmuştu. O dönem çok konuşulan bir diğer konu ise Ahu Yağtu’nun Cansu Dere’nin arkadaşı olması ve Cem Yılmaz’la Yağtu’yu kendisinin tanıştırması olmuştu.

Cansu Dere'nin aldatılma hikayesi

CEM YILMAZ CANSU DERE’Yİ İSTEMEYE GİDİYORDU

Geçtiğimiz günlerde bir magazin programına katılan şarkıcı ve yorumcu Onur Akay, Cem Yılmaz ve Cansu Dere aşkı ile ilgili çok konuşulacak iddialarda bulundu. Akay, Cem Yılmaz ile Cansu Dere’nin evleneceklerini hatta evlilik hazırlıklarına başladıklarını ancak Yılmaz’ın Ahu Yağtu ile Cansu Dere’yi aldatmasının ortaya çıkması ve Yağtu’nun iki aylık hamile olmasının ortaya çıkmasıyla her şeyin bittiğini belirtti. 

ESKİ AŞIKLAR BİRBİRLERİNİ UNUTMADI MI?

Ahu Yağtu’nun hamilelik haberlerinin ortaya çıkmasının ardından 2012 yılında nikah masasına oturan Cem Yılmaz, 2013 yılında ayrıldı. O dönemlerde boşanma nedeni olarak Cansu Dere gösterilmişti. Boşanma sürecinde Ahu Yağtu’nun, Cansu Dere’nin Yılmaz’a mesaj attığını iddia etmesi ve Cem Yılmaz’ın bu haberleri doğrulaması, boşanmanın da nedeni olarak gösterildi. Bugün dahi Cem Yılmaz ve Cansu Dere çiftinin birbirlerini unutamadıkları iddia ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal