Burcu Esmersoy Hamile mi? İlk Açıklama Geldi

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un takipçilerinden gelen hamilelik yorumlarını beğenmesi kafaları karıştırdı. Burcu Esmersoy hamile mi? diye konuşulurken güzel sunucudan açıklama geldi.

19.04.2019-10:44 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-10:41) Burcu Esmersoy Hamile mi? İlk Açıklama Geldi

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada takipçilerinin kendisine yönelik hamilelikle ilgili yorumlarını beğenmesi kafaları karıştırmıştı.

Burcu Esmersoy, evlendikten sonra hamile kalmak için sık sık dile getirdiğinden beğendiği yorumlar akıllara 'Hamile mi' sorusunu getirdi.

BURCU ESMERSOY HAMİLE Mİ?

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un hamilelikle ilgili paylaşımları beğenmesi hem takipçilerinin hem de magazin basının ilgisini çekti. Burcu Esmersoy hamile mi yönünde çıkan haberlere ünlü sunucu Instagram hesabından açıklık getirdi.

Esmersoy, hamile olmadığını ifade ederek 'Hamile misiniz sorularına cevap, hamile değilim' diyerek bir videoyu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

2 Ekim 1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Burcu Esmersoy, Çerkez kökenlidir ve annesiyle babasının ayrılmasından sonra babaannesiyle birlikte yaşar.

İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünü bitiren Esmersoy, New York Üniversitesi'nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı.

1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçildi ve Japonya'da Türkiye'yi temsil ederek Dostluk Güzeli seçildi. Kanal D'de çocuk programları yapımcılığını üstlendi.

2010 yılında Romantik Komedi adlı filmde küçük bir rol aldı. 30 Ekim 2010'da ise Yok BÖyle Dans yarışmacısı olarak ekranlarda boy gösterdi. 2011 yılında Yok Böyle Dans yarışmasının sunuculuğunu üstlendi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal