Murat Dalkılıç ve Hande Erçel Evleniyor mu?

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve güzel oyuncu Hande Erçel hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın Temmuz ayında evleneceği iddia edildi.

19.04.2019-09:47 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-09:44) Murat Dalkılıç ve Hande Erçel Evleniyor mu?

Halka dizisi ile izleyici karşısına çıkan Hande Erçel ve yakışıklı oyuncu Murat Dalkılıç, ayrılık haberleri ile sık sık gündeme gelmişti.

Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel'in hastalandığı dönemde Murat Dalkılıç'ın gece gezmelerinde olması ve kadınlarla görüntü vermesi ilişiklerini bitirmelerine neden olmuştu.

Hande Erçel o dönem annesinin hastalığı nedeniyle büyük üzüntü yaşarken Aylin Erçel'in vefat haberi Hande Erçel'i yıktı. Hande Erçel'in annesinin vefat etmesinin ardından Murat Dalkılıç, yalnız bırakmadı ve Erçel'e destek oldu.

MURAT DALKILIÇ VE HANDE ERÇEL EVLENİYOR MU?

Ünlü çiftin acı günlerin ardından barışmaları ise magazin gündemini salladı. Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın Temmuz ayında nikah masasına oturacağı iddia edildi. Murat Dalkılıç ve Hande Erçel'den evlilik haberlerine ilişkin bir açıklama gelmedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal