Aşk ve Mavi Elmas Kim? Nasıl Bir Karakter? Aşk ve Mavi Elmas’ın Gerçek Adı Ne?

Aşk ve Mavi Elmas kim? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Aşk ve mavi Elmas’ın gerçek adı ne? Bu soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

10.10.2018-13:12 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-13:08) Aşk ve Mavi Elmas Kim? Nasıl Bir Karakter? Aşk ve Mavi Elmas’ın Gerçek Adı Ne?

Aşk ve Mavi Elmas kim? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Aşk ve mavi Elmas’ın gerçek adı ne? Bu soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Aşk ve Mavi Elmas Kim? Nasıl Bir Karakter İzleyeceğiz?

Aşk ve Mavi dizisi sosyal medyada çıkan bitti bitecek bu sene büyük final yapıp diziyi sonlandıracak fısıltılarına karşı kadrosuna çok ünlü bir oyuncuyu dahil etti. Yapımcının istediği veya senaryo gereği olabileceği gibi diziye can suyu getirmek için yapılmış bir strateji hamle olarak değerlendirmekteyim. Nitekim bu dizi Hasibe’nin ve kızı rolünde Pembe karakterinin entrikaları çerçevesinde bu vakte kadar uyandırdı.

 Son zamanda Pembe her şey için Göreçki’lerden ağlayarak özür dilemesi izleyiciler Pembe’nin gerçekten samimi bir şekilde hatalarından döndüğünü düşünmüşlerdi. Ancak Pembe’nin hatalarından vazgeçmesi dizideki bir çok düğümü özellikle Faysal düğümünü çözecek olması ve bir kaç bölüm sonra Göreçki’lerin servetini geri almasından sonra fazla bir etkinliği kalmayacağından Hasibe gibi Pembe gibi bir karakterin özellikle Refika veya Fazıl beyin akrabası olarak gelmeli ki dizide yeni bir yüz yeni bir heyecan ortaya çıksın. Senarist ve yapımcıda tıpkı benim düşündüğüm gibi düşünmüş olmalı ki hem ünlü hemde Ürgüp şartlarına alışkın bir oyuncuyu diziye dahil etti.

Dizi fanları artık Pembe’nin doğruyu bulmasını Faysal’ın cezasını çekmesini uzun müddet beklemektedir. Bakalım olaylar nasıl şekillenecek. Aşk ve Mavi Elmas kim?sorusuna verilecek en güzel cevap yeni Pembe olacağını düşünmekteyim. Çünkü fragmanda Refika ile kavga edip kapı dışarı edildiğinde bunun intikamını alacağım diyerek Göreçki’lere yeni bir düşman daha gelmiş oldu. Aşk ve Mavi dizisinde Elmas karakterini kimin canlandırdığını sorusunun cevabı bir alt başlıkta sizi bekliyor.

 Aşk ve Mavi Elmas’ın Gerçek Adı Ne?

Aşk ve Mavi dizisine 30 Mart’ta 59. bölümde diziye Elmas karakteri ile dahil olan oyuncu İpek Tuzcuoğlu’dur. Kasım 1971 tarihinde Eğe sahil kentimiz olan İzmir’de hayata gözlerini açan İpek hanım akrep burcudur. Oyunculuk üzerine “Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro” alanından başarı ile mezun olduktan sonra daha 21 yaşında iken 1992 yılında “Hicran Yarası” dizisinde “Nalan” olarak karşımıza çıkmıştı. İlk sine filmine ise 1995 yılında “Ona Sevdiğimi Söyle” filmi ile sinema sektörüne de giriş yapmıştır.

Ä°lgili resim

 Dikkatleri üzerine çekmesi 1996 yılında yayınlanan “Feride” dizindeki “Yıldız” rolü ve 2000 yılında ekrana gelen “Evdeki Yabancı” dizisindeki “Zeynep” rollerindeki gösterdiği başarılı oyunu ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Ancak ülke çapından tanınan bir oyuncu olması ise 2002 yılında dönemin popüler dizisi olan ve ardından finalini sinemada tamamlanan “Asmalı Konak” dizisinde “Dicle” rolü hala hafızalarımızda  tazeliğini korumaktadır. Bu tarihten sonra neredeyse hemen her yıl yeni projelerde kendisini izleme fırsatımız oldu. Bunlardan en dikkat çekenleri 2010 yılında boş rolde yer aldığı “Dürüye’nin Güğümleri” dizisinde “Dürüye” rolünde oynamış. Dizi 2 sezon ekranlarda yayınlanmıştır. Ardından ülkemizin Avrupa Birliğine girilmesi konularının konuşulduğu bir ortamda Trt 1 ekranlarında bu konuya nükteli bir yaklaşımla anlatıldığı “Avrupa Avrupa” dizisinde “Gülbar” olarak başarılı performansını izlemiştik. Aşk ve Mavi dizisine dahil olmadan evvel son olarak rol aldığı proje ise Trt 1 de yayınlanan “Yalaza” dizisidir. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal