Aşk Ve Mavi Yüksel Kim? Yüksel’in Gerçek Adı? Hangi Dizilerde Oynadı? Nereli?

Aşk ve mavi Yüksek kim olduğunu ve Yüksel’in gerçek ismi ne olduğunu ve daha önce nerede oynadığını kısaca açıklayacağız.

10.10.2018-13:01 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-12:45) Aşk Ve Mavi Yüksel Kim? Yüksel’in Gerçek Adı? Hangi Dizilerde Oynadı? Nereli?

Aşk ve mavi Yüksek kim olduğunu ve Yüksel’in gerçek ismi ne olduğunu ve daha önce nerede oynadığını kısaca açıklayacağız. 

Aşk Ve Mavi Yeni Gelen Oyuncu (Yüksel) Kim? Nasıl Bir Karakter İzleyeceğiz?

Geçtiğimiz bir sezon boyunca Faysal belası ile uğrasan Görekçi ailesinin artık daha sinsi ve açıktan bir düşmanı var. Bu düşman hem Ali’yi elde etmek hem de Ürgüp de ticarete hakim olmak istiyor. Faysal’dan geri servetlerini alan Göreçki ailesi ise, eski sırların ortaya çıkmasından sonra Hasibe kan davası güdüp Cemal’i vursa da Cemal sakat kalır. Hasibe her dakika bu intikamı alacağı konusunda Cemal’in yüzüne yüzüne intikam yemini eder.

 Fazıl bey ise evde yaşananlardan en son haberi olduğundan baş belası evlat dediği Cemal’in aslında bir katil olduğunu ve kardeşi Ali’nin de boş yere onca yıl hapis yattığını öğrenince Cemal’i öldüresiye dövmek istese de evdekiler buna müsade etmez. Elmas ise Cemal’in zamanında yediği haltlardan biri olan Fatma’nın oğlunun aslında Cemal’in çocuğunu olduğunu öğrenince bunu şantaj olarak Cemal ve Fatma’ya karşı kullanmak isteyecek.

Hikaye bu düzlemde ilerlerken Aşk ve mavi dizisi Yüksel karakteri Ürgüp’e gelir ve bunların hakimi olacağını ve bu zamana kadar istediği her şeyi elde ettiğini bunu da elde edeceğini düşür. Ürgüp de kendisine tek rakip olarak Görekçi ailesinin olması ve başlarında ise akıllı ve bir o kadar da Ali’nin olması bu Mücadeleyi daha kaçınılmaz hale getirir.Yüksel hem Ali’yi elde etmek hem de Göreçki hakimiyetini sona erdirme niyetindedir. Bakalım başarabilecek mi?

seda akman ile ilgili görsel sonucu

Aşk Ve Mavi Yüksel Kim? Hangi Ünlü Oyuncu Canlandırıyor?

Atv’nin sevilen dizisi olan Aşk ve Mavi oyuncuları arasına bu sezon (2018 2019) katılan ve Yüksel karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Seda Akman‘dır. 13 Ocak 1978 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelen oyuncu, 1997 senesinde Ankara Bilkent Üniversitesinde diksiyon ve oyunculuk konusunda eğitim almıştır. Ardından Kanal 6’da Jet set adlı TV programında sunuculuk yaparak televizyon ekranlarına merhaba demiştir. 1998 senesinde Miss Palmolive seçilen güzel Miss Intercontinental Yarışmasında da adından söz ettirip dördüncülük ile başarılı adımlarla ilerlemeye devam etmiştir.

1999 yılında ise Best Fotomodel seçilen oyuncu, Ölümsüz Aşk, Bir İstanbul Masalı, Kanlı Düğün, Emret Komutanım, Annem, Mükemmel Çift, Behzat Ç. ve Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı dizilerde rol almıştır. Aşk ve Mavi dizisine dahil olmadan son olarak geçtiğimiz yıl reytingleri kötü gitmesinden dolayı Kalp Atışı Doktor Leyla karakterine hayat vermiş ve oynadığı karakter çok sevilmişti. En son Fox TV ekranlarında geçtiğimiz yıl yayınlanan “Adı Zehra” dizisinde psikolog Leyla olarak karşımıza çıkan güzel oyuncu artık Aşk ve Mavi Yüksel olarak izleyeceğiz. Kendisine başarılar dileriz.

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal