Ahmet Kural'ın Avukatından Çarpıcı Açıklamalar

Ahmet Kural ve Sıla davasının ikinci duruşması geçtiğimiz gün görüldü. Mahkeme çıkışı sert açıklamalara bulunan iki taraf da sosyal medya hesaplarından açıklama yapmıştı. Ahmet Kural'ın avukatı Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

23.04.2019-10:11 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-10:05) Ahmet Kural'ın Avukatından Çarpıcı Açıklamalar

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve Sıla'nın şiddet davası geçtiğimiz gün görüldü. Ahmet Kural'ın avukatı, Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mahkemenin kendilerini dinlemediğini ifade eden avukat, 'Sıla hanımın evden sakince çıkışını gören bir tanık vardı ama mahkeme tanıkları dinlemeyi reddetti. Adil bir yargılama olduğunu düşünmüyorum' dedi.

'SILA UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI İFADE ETMİŞ'

Sunucuların, 'Sıla'nın uyuşturucu kullandığı halde neden ailesinin yanına götürdü?' sorusu üzerine 'Ahmet Bey önceden ailesinin yanındaydı. Sıla Hanım daha sonra gitmiş ve Ahmet Bey, Sıla'ya madde kullanıp kullanmadığını sorduğunda Sıla, uyuşturucu madde kullandığını ifade etmiş.' dedi.

UYUŞTURUCU YÜZÜNDEN KAVGA EDİYORLARDI

Avukat Sibel Hanım, Sıla ile Ahmet Kural arasında yaşanan kavgaların en büyük sebebi uyuşturucu madde kullanması olduğunu iddia etti.

Avukat Sibel Hanım sözlerine, 'Bir kadın şiddet görse evden sessiz çıkamaz. Ben olsam evden koşarak sokağa çıkarım.' diyerek devam etti.

Avukat Sibel, Ahmet Kural'la ikinci defa barışan Sıla'nın planlı olarak geri döndüğünü ve ilk ayrılıklarında Ahmet Kural'ın kendisini bıraktığı için bu intikam planını kurduğunu öne sürdü.

AHMET KURAL HAPİS YATACAK MI?

Avukat Sibel hanım, Ahmet Kural'ın hapis yatıp yatmayacağına dair konuya açıklık getirdi. Avukat Sibel, Ahmet Kural'ın hapis yatacağı haberlerini yalanladı ve Ahmet Kural'ın mahkemede herhangi bir saygısızlık yapmadığını sadece haksızlığa uğradığı için sinirlendiğini ifade etti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal