Ahmet Kural ve Avukatından Duruşma Sonrası İlk Açıklama Geldi

Ahmet Kural ve Sıla duruşması sona erdi. Mahkeme çıkışı Ahmet Kural avukatı çarpıcı açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

22.04.2019-11:24 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-11:27) Ahmet Kural ve Avukatından Duruşma Sonrası İlk Açıklama Geldi

Ünlü şarkıcı Sıla ve Ahmet Kural ikinci kez hakim karşısına çıktı. Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve şarkıcı Sıla'nın ikinci duruşması sona erdi.

Ahmet Kural ve avukatı mahkeme çıkışı açıklamalarda bulundu. Ahmet Kural ve avukatı gerekirse Avrupa İnsan hakları mahkemesine gideceklerini ifade ederek sert açıklamalarda bulundu.

'PARA CEZASINA ÇEVRİLDİ'

Ahmet Kural'ın avukatı, 'Bu ceza ertelenen cezalara yönelikti ve para cezasına çevrildi. Her bir suçu mahkeme ayrı ayrı değerlendirdi. Adil bir yargılama olmadı bütün taleplerimiz mahkeme tarafından reddedildi. Ahmet Beyin komşusu tanık olarak gelmişti.

'MAHKEME TANIKLARIMIZI DİNLEMEDİ'

Ahmet Kural'ın komşusu namaza kalktığında Sıla'nın sessiz sakin bir şekilde evden çıktığını gördüğünü söyleyecekti ancak mahkeme tanıklarımızı dinlemedi. 21 adet dosya sunduk dilekçeler dikkate alınmadı. Kanlı gömlek vardı incelenmesi istenmedi ve bize de verilmedi.' dedi.

'AVUKAT ŞOV YAPTI'

Ahmet Kural, şu anda madde kullanmadığını vurgulayarak '2009 da yatığım hataya yönelik davada algı yapıyorlar. Şu anda madde kullanmıyorum bel altı vurmaya çalıştı avukat şov yaptı.

'ERKEKLERE ŞİDDET UYGULAMAYI SEVER KENDİSİ'

Kimin masal uydurduğunu öğrenelim dedim mahkemeye anacak dinlenilmedim. O günden 18 saat sonra eğlence görüntüleri vardı. Ağıt yaktığını söyledi ancak ağıt öyle yakılmaz. Hem psikolojik hem de fiziksel şiddeti sever kendisi. İlk defa buradan söylüyorum. Erkeklere şiddet uygulamayı sever kendisi.

'BENDEN SONRASI TUFAN'

Basın mensuplarından gelen Hazer Amani sorularına yanıt veren Ahmet Kural, 'Benden sonrası tufan' diyerek bomba bir açıklamaya imzasını attı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal