Ahmet Kural ve Sıla Davasında Gerginlik! Ahmet Kural Mahkemede Sesini Yükseltti

Ünlü şarkıcı Sıla ve Ahmet Kural'ın davasında gergin anlar yaşandı. Hakimin, Ahmet Kural'ın avukatlarını dinlememesi üzerine Kural, hakime sesini yükseltti.

22.04.2019-10:25 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-11:27) Ahmet Kural ve Sıla Davasında Gerginlik! Ahmet Kural Mahkemede Sesini Yükseltti

Ahmet Kural ve Sıla davası bugün itibari ile saat 9 buçukta başladı. Ahmet Kural, mahkemede tanıklarının dinlememesi üzerine tepki gösterdi.

'HAKİMİN REDDİNİ İSTİYORUZ'

Ahmet Kural'ın avukatı, 'Adil yargılama yok. Davada savunma hakkımız vardır, bizi dinleniyorsunuz. Mahkemeden hakimin reddini istiyoruz.' dedi.

'SAVUNMA HAKKIMI ELİMDEN ALIYORSUNUZ'

Ahmet Kural, tanıklarının mahkeme tarafından dinlenmemesi üzerine avukatının talebinin ardından sesini yükselterek tepki gösterdi. Ahmet Kural, hakime 'Savunma hakkımı elimden alıyorsunuz. Bu hanımefendinin projesine kurban oluyorum.' dedi.

AHMET KURAL: SILA UYUŞTURUCU KULLANIYOR

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla'nın ailesi ile tanışmaya geldiği gece uyuşturucu kullandığını iddia etti. Olaylı gece hakkında konuşan Kural, 'Sıla, o gece benim evime geldiğinde uyuşturucu kullanmıştı. İkimize de test yapılmasını istiyorum' dedi.

Ahmet Kural ve Sıla davasına ara verildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal