Ahmet Kural'a 16 Ay 20 Gün Hapis Cezası

Ünlü şarkıcı Sıla ve Ahmet Kural ikinci kez hakim karşısına çıktı. Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve şarkıcı Sıla'nın ikinci duruşması sona erdi. Sıla ve avukatı çarpıcı açıklamalarda bulunurken Ahmet Kural'ın 16 ay 20 gün hapis cezası istendi.

22.04.2019-10:40 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-11:27) Ahmet Kural'a 16 Ay 20 Gün Hapis Cezası

Ünlü şarkıcı Sıla ve Ahmet Kural ikinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede yaşanan gergin anlardan sonra mahkemeye ara verildi.

Sıla ve avukatı Rezan Epözdemir, duruşmaya ara verildiği esnada basın mensuplarının karşısına çıktı. Sıla'nın Ahmet Kural'ı bir proje olarak kullandığını iddia etmesi üzerine Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir, 'Whatsapp konuşmalarını da mı biz yaptık? Doğukan'a atılan mesaj kesin olarak bir kanıttır' dedi.

AHMET KURAL 3 AYRI SUÇTAN HAPİS CEZASI ALDI

Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir açıklamalarına devam ederken Ahmet Kural'ın 3 ayrı suçtan ceza alarak 16 ay 20 gün hapis isteminde bulunulduğunu ifade etti.

'BÜTÜN KADINLAR İÇİN GÜVEN VERİCİ'

Sıla, 'Türk Adelet'ine çok teşekkür ediyorum. Benim için ve bu pozisyona düşmüş diğer kadınlar için güven verici. Zor ve travmatik bir dönem geçirdim. Türlü iftiralara uğradım. Dünya kadar manipülasyona uğradım.

Sahiden bugün adalet beni yüreklendirdi. Her ne kadar ekonomik özgürlüğüm de olsa, güçlü görünsem de hiç kolay değildi. Çok zor dönemler yaşadım ama susmak iyi bir fikir değil. Kendi başınıza gelen bir şeyi anlatarak belki birilerinin hayatını kurtarabilirsiniz. Bu yüzden herkese mümkün mertebe herkese cesur olmayı salık veriyorum.

'YARGININ ADİL OLDUĞU KANAATİNDEYİM'

Ama ben yargının çok adil olduğu kanaatindeyim. Bana yapılan suçlamalar komik ama ilk değil. Beni artık şaşırtmıyor açıkçası' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal