Sıla'dan Dava Sonrası Ahmet Kural'a Gönderme

Ünlü şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural'ın ikinci duruşması görüldü. Duruşmadan sonra sert açıklamalarda bulunan iki taraftan Sıla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski sevgilisi Ahmet Kural'a göndermelerde bulundu.

22.04.2019-13:14 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-09:43) Sıla'dan Dava Sonrası Ahmet Kural'a Gönderme

Ünlü şarkıcı Sıla ve şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural'ın ikinci duruşması bugün saat 9 buçukta görüldü. Ahmet Kural hakkında istenilen hapis cezası, para cezasına çevrildi.

Sıla ve Ahmet Kural avukatları ile birlikte mahkeme çıkışı sert açıklamalarda bulunarak karşılıklı suçlamalarda bulundu.

'BEN ZORU SEÇTİM'

Sıla, duruşmadan sonra sosyal medya hesabından yaptığı Ataol Behramoğlu şiirini paylaşmasıyla dikkat çekti. Sıla, paylaşımında 'Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var demiştim birkaç ay önce. Çok örselenmiş çok kırılmıştım. Susmak kolayıydı, ben zoru seçtim. Avazım çıktığı kadar bağırıp, susan binlerce kadının sesi olmak istedim. O kadınların yaşadığı ne varsa yaşadım!

'BEN ADALETE GÜVENMEYİ SEÇTİM'

Yalanlar, iftiralar, algı operasyonları, toplum değerleri üzerinden beni sosyal linçe kalkışmalar… Ama ben tek bir şeye, adalete yani doğruya güvenmeyi seçtim. Yalansız dolansız, bazen başıma geleni anlatırken çakıl taşları yutarak ama hep adalete inanarak ve sessiz kadınların gözlerinden güç alarak! Bugün, Adalet Sarayı'nın önünde konuşurken yine binlerce kadındık.

'KİMSEDEN KORKMADAN YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİM'

Bu süreçte yanımda olan, sesim olan herkese çok teşekkür ederim. Ben yine yaşadıklarımdan bir şeyler öğrenmeye ama yine hayatı bildiğim gibi, kimseden korkmadan yaşamaya devam edeceğim… Hiçbir haksızlık karşısında sessiz kalmayarak…' notunu ekledi.

SILA'DAN SONRA AHMET KURAL'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Ahmet Kural, mahkeme çıkışı yaptığı açıklamaların ardından sosyal medya hesabından da açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklama;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal