Emel Sayın Konserinde Mehmet Ali Erbil Sürprizi

Ünlü sanatçı Emel Sayın, geçtiğimiz akşam konser verdiği esnada kendisini izlemeye gelenlere minik bir sürpriz yaptı. Mehmet Ali Erbil'i telefonla arayan Emel Sayın, Erbil'i hayranları ile konuşturdu.

22.04.2019-12:57 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-12:54) Emel Sayın Konserinde Mehmet Ali Erbil Sürprizi

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu ve şarkıcısı Emel Sayın, geçtiğimiz akşam konser vermek için sahne aldı. Sahneye çıkmadan ince basın mensupları ile bir araya gelen Emel Sayın, bir dönem aynı dizide rol aldığı arkadaşı Mehmet Ali Erbil hakkında konuştu.

Aşkım Aşkım dizisinde karı kocayı canlandıran Emel Sayın, eski rol arkadaşı ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'ONUN İÇİN ŞARKI SÖYLEYECEĞİM'

Emel Sayın, Erbil'in sağlık durumuyla ilgili 'Mehmet Ali iyileşiyor. Onu ziyaret ediyorum. Konser öncesi Mehmet Ali'ye istediği bir şarkısı olup olmadığını sordum. O da benden 'Menekşelendi Sular' isimli şarkıyı seslendirmemi istedi. Benim çok sevdiğim bir eser. Onun için bu şarkıyı söyleyeceğim.

'BİRAZ ZAMANA İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEDİ'

Ben Mehmet Ali'yi çok iyi gördüm. Görüntüsü çok iyi. Kendisi bu geceye görüntülü bağlanmak çok istedi ancak teknik durumlarımız hazırlanamadı ve yetersiz kaldı. Kendisi birazcık zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Fizik tedavi görüyor. Umuyorum ki çok uzun sürmeden aramızda olacak' diyerek yüreklere su serpti.

EMEL SAYIN SAHNEDE MEHMET ALİ ERBİL'İ ARADI

Ünlü şarkıcı Emel Sayın, konser esnasında Mehmet Ali Erbil'i arayarak hayranlarına sürpriz yaptı. Erbil, ' aydır ilk defa kamuoyuyla buluştum. Onlara çok teşekkür ediyorum. Dualarını benden esirgemedikleri için. Çok teşekkür ediyorum. Herkese sevgilerimi sunuyorum.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal