Burcu Çetinkaya'dan Başörtüsü İtirafı

Ünlü rallici Burcu Çetinkaya, başörtüsünü çıkardığını duyurmasının ardından gündeme gelmişti. Çetinkaya, katıldığı canlı yayında yaşadıklarını anlattı.

22.04.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-12:41) Burcu Çetinkaya'dan Başörtüsü İtirafı

6 sene önce tesettüre girerek büyük ses getiren Burcu Çetinkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tesettürden çıktığını duyurmuştu.

Burcu Çetinkaya'nın başörtüsünü çıkarmasının ardından gelen eleştirilere açıklık getirdi. Bir canlı yayına konuk olan rallici Burcu Çetinkaya, hayatıyla ilgili detayları anlattı.

'KONU TAMAMEN KİŞİ VE ALLAH ARASINDA'

Başörtüsünü çıkardığı için eleştirilen rallici Burcu Çetinkaya, 'Bu konu tamamen kişi ve Allah arasındadır. İlk kapandığımda da böyle düşünüyordum. Eşimin annesi dışında herkes açık. Bu benim içimde yaşadığım bir yolculuğum. Ben bir senedir bu kararla mücadele ediyorum sürdürmeyi çok isterdim.

'HEPİMİZİN ARAYIŞI SÜRÜYOR'

Başörtüsüne asla saygısızlık yapmam devam edebilmeyi de çok isterdim ama benim buna gücüm yetmedi. Hepimizin arayışı ve yolculuğu sürüyor. Öyle bir dönemde yaşıyoruz ki hiçbir şey gizli kalmıyor.' diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal