Efecan Şenolsun'a 17 Yıl Hapis Cezası İstemi

Yaşayamayanlar dizisinde rol alan Elit İşcan, rol arkadaşı Efecan Şenolsun'dan kendisini taciz ettiği iddiası ile şikayetçi olmuştu. Şenolsun hakkında tamamlanan soruşturma kapsamında oyuncu hakkında 17 yıl 4 ay hapis istemiyle dava açıldı.

23.04.2019-09:33 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-11:26) Efecan Şenolsun'a 17 Yıl Hapis Cezası İstemi

Ünlü oyuncu Elit İşcan ve Yaşayamayanlar dizisi setinde rol arkadaşı olan Efecan Şenolsun'un kendisini sözlü, yazılı ve fiziksel olarak taciz ettiğini açıklamıştı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK GÖRMÜŞTÜ

Elit İşcan, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklama ile bir anda gündem olmuş ve ünlü isimlerden destek görmüştü. Elit İşcan, Efecan Şenolsun hakkında şikayette bulunmuş ve savcılık yasal süreci başlatmıştı.

EFECAN ŞENOLSUN HAKKINDAKİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Efecan Şenolsun için hazırlanan iddianamede Cinsel saldırı ve Alenen hakaret suçlarından 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılması talep edildi. İddianame mahkeme tarafından kabul edildi ve duruşma günü verildi.

EFECAN ŞENOLSUN KİMDİR?

11 Eylül 1992 yılında İzmir'de dünyaya gelen Efe Şenolsun'un kardeşi son olarak Nefes Nefese dizisinde Rüya karakterine hayat vermiş olan Melisa Şenolsun'dur.

16 yaşında ailesinden izinsiz İzmir'den İstanbul'a oyunculuk hayalleri için gelen Şenolsun daha sonra İzmir'e dönmüş ve lise eğitimini tamamlamıştır.

Bilgi Üniversitesi'ni kazanan Şenolsun, İstanbul'a geldi. İlk ekran deneyimini Güneşi Beklerken dizisi ile yapan Efe Şenolsun oyunculuk performansı ile dikkatleri çekti.

Daha sonra Paramparça dizisinde Özgür karakteri ile izleyenelrin karşısına çıkan genç oyuncu, 2015 yılında Nadide Hayat filminde Demet Akbağ ile rol alma şansı yakaladı.

İnternet platformunda yayınlanan Yaşayamayanlar dizisinde rol alan oyuncu şimdilerde Çaprışma dizisi ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal